IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Forum Rules
4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Vietnam: The Experience, The most detailed and comprehensive Vietnam mod
Linker Split
post Nov 24 2007, 08:48
Post #21


literally the BIG BOSS of OFP
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 1,532
Joined: 12-November 06
From: Bari (ITALY)
Member No.: 66



Yo guys, I can explain how to create your own clutters, so you'll be able to add your own grass via config, instead of the default one... wink.gif


--------------------
Visit my blog about Poker at Blogspot.com


-->TUTORIAL ON HOW TO MAKE NORMAL MAPPING IN ARMA!<--
-->MATERIAL EDITOR TUTORIAL!<--
-->DOWNLOAD MY HDT ISLAND!<--
judgement = hypocritical and slightly deluded
 
Quote Post
Snake Man
post Nov 24 2007, 12:51
Post #22


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 127
Joined: 12-November 06
From: PMC
Member No.: 38



QUOTE(Linker Split @ Nov 24 2007, 14:48) *
Yo guys, I can explain how to create your own clutters, so you'll be able to add your own grass via config, instead of the default one... wink.gif

Great that would be much appreciated, I'm all ears? smile.gif


--------------------
PMC Tactical OFP, ArmA, ArmA 2 and Falcon 4
http://tactical.nekromantix.com/
PMC Editing Wiki - tutorials, guides, information etc.
Snake Man, PMC.
 
Quote Post
Linker Split
post Nov 24 2007, 12:54
Post #23


literally the BIG BOSS of OFP
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 1,532
Joined: 12-November 06
From: Bari (ITALY)
Member No.: 66



Ok, I'll PM you the solution to do it wink.gif


--------------------
Visit my blog about Poker at Blogspot.com


-->TUTORIAL ON HOW TO MAKE NORMAL MAPPING IN ARMA!<--
-->MATERIAL EDITOR TUTORIAL!<--
-->DOWNLOAD MY HDT ISLAND!<--
judgement = hypocritical and slightly deluded
 
Quote Post
Migalex
post Dec 1 2007, 17:14
Post #24


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



hi, just wanna say its the best mod out there...I love it...I have 3 questions: 1. All the islands or almost all crash, first it says in mission editor (Something about flora its not working), then i put my soldier in middle of jungle and it crashes...If is ar way from trees and stuff it doesnt...but its really bd cry3.gif
2. This doesn t have much about the mod but...Why in patch 1.08 i can t put High ground texture? The grass dissaper only i see is green ground....but i use now 10000 of distance tongue.gif
3. The server got password...I just want join it __furious.gif But i can t cry3.gif ...I will do all to get the password or to find other server to play with people...
The mod got some bugs but its very beta i know...The guys on airplane have their heads out of it and the tanks just shoot foward.
But very very god mod...Can u pls help me? Or i will die tiredsmiley.gif
 
Quote Post
DaRat
post Dec 1 2007, 17:25
Post #25


~Established April, 2004~
*****

Group: Former .info Serviceman
Posts: 800
Joined: 12-November 06
From: Sussex, England
Member No.: 34



3. The password for their VTE server is "pmc" without the quote marks. wink.gif
 
Quote Post
Migalex
post Dec 1 2007, 18:43
Post #26


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



THXS DUDE!!! U ARE THE BEST
But i will be kicked???? Well i will try....THANKS AGAIN
 
Quote Post
DaRat
post Dec 1 2007, 19:06
Post #27


~Established April, 2004~
*****

Group: Former .info Serviceman
Posts: 800
Joined: 12-November 06
From: Sussex, England
Member No.: 34



lol no, you shouldn't be kicked - the password is common knowledge, you just need to visit their forum to get it. It's there so only people considered mature enough can join by making an effort rather than just seeing the server and jumping in wink.gif
 
Quote Post
Migalex
post Dec 1 2007, 20:04
Post #28


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



Good! I tryend to regist them forum but I CAN T FIND THE REGISTER BUTTOM!!! LOOOL.....Thxs again man....
 
Quote Post
Migalex
post Dec 1 2007, 20:28
Post #29


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



I was playng in editor and puff...crashed....the maps doesn t work well
 
Quote Post
Migalex
post Dec 1 2007, 21:05
Post #30


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



I just tryend in normal map and wen flyeng aircraft crashed...oh well...im gonna shut up now
 
Quote Post
JdB
post Dec 1 2007, 22:06
Post #31


Hipster addonmaker
*******

Group: Former .info Serviceman
Posts: 2,090
Joined: 1-November 06
From: Kingdom of the Netherlands
Member No.: 10



Migalex, please stop making new posts instead of editing your previous one, especially when they're all made on the same day!


--------------------
Creator of dodgy ArmA:CWA addons.

 
Quote Post
communistbastard
post Dec 1 2007, 23:15
Post #32


Member
***

Group: Members
Posts: 161
Joined: 7-September 07
Member No.: 1,086



Migalex to join the PMC Tactical Forums
PM Snake Man
With this info:
Login Name
Password
Email
 
Quote Post
Snake Man
post Dec 2 2007, 00:10
Post #33


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 127
Joined: 12-November 06
From: PMC
Member No.: 38



You guys now must have seen the news of the pre-alpha 11-23-07 release in this sites first page. While we did not intend anyone to post widely public news / topics about it, its no problem, I just wish that people really understand that this is pre-alpha version smile.gif

QUOTE
All the islands or almost all crash, first it says in mission editor (Something about flora its not working)

This is very bad sign, VTE/ArmA should not give you ANY warnings or errors. The latest release of pre-alpha 11-23-07 has been extensively tested for any ingame errors and I'm proud to say that after hours of testing there has been none on my computer. (of course I cannot be sure that some vehicle in some point of gaming wont for example give some error).

QUOTE
The grass dissaper only i see is green ground....but i use now 10000 of distance

Please try to play with 1200-1500m viewdistance. Yes I know its huge difference from your current configuration of 10km, but please try this and if you still get problems we can proceed with the troubleshooting.

QUOTE
The mod got some bugs but its very beta i know

Actually its not even a beta, its an pre-alpha smile.gif

QUOTE
But i will be kicked?
lol no, you shouldn't be kicked - the password is common knowledge, you just need to visit their forum to get it. It's there so only people considered mature enough can join by making an effort rather than just seeing the server and jumping in

True... but the real reason for password is the massive amount of people who join into the server who dont have the addons, this causes all the players see the odd 2-4 lines of text on every join attempt. Its very annoying. It would be cool if all those hundreds of people would have the addons loaded smile.gif


--------------------
PMC Tactical OFP, ArmA, ArmA 2 and Falcon 4
http://tactical.nekromantix.com/
PMC Editing Wiki - tutorials, guides, information etc.
Snake Man, PMC.
 
Quote Post
Migalex
post Dec 2 2007, 01:38
Post #34


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



thxs for u awser all...But i need to know why my game got crashes in those islands and why the seats of the airplanes are a head out....And why tank just shoot foward...
Can u give me a link of the last version? Maybe i have a older version....I REALLY WANT PLAY This....But REALLY.....do it requer something? Thxs again.
 
Quote Post
communistbastard
post Dec 2 2007, 10:37
Post #35


Member
***

Group: Members
Posts: 161
Joined: 7-September 07
Member No.: 1,086



QUOTE(Migalex @ Dec 1 2007, 16:38) *
thxs for u awser all...But i need to know why my game got crashes in those islands and why the seats of the airplanes are a head out....And why tank just shoot foward...
Can u give me a link of the last version? Maybe i have a older version....I REALLY WANT PLAY This....But REALLY.....do it requer something? Thxs again.


The game should not be crashing, I have been playing the latest alpha on every map and it has never crashed. What version of Arma are you using? You should always check to make sure your version of Arma is up to date, and to my knowledge VTE doesn't require the QG addon as of yet.

The Pilots in certain airplanes have their heads sticking out because this is a Pre-Alpha [In english = very very rough]
This also goes for the tanks, they were just added in the latest version, when there is something released and it doesn't fully function it is known as a Place Holder [i.e. it is there for the time being for show, to be replaced further along in the development]

The latest revision of the pre-alpha was released on November 23rd, 2007; it can be found here : http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?t=21332

I hope this helps
 
Quote Post
Migalex
post Dec 2 2007, 16:28
Post #36


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



I have 1.08 hotfix, I have queens gambit...How i should install the vietnam? Maybe my installation is wrong...I just poted all into Addons. And thxs once more
The server dissaper? I find once but i didn t haved got the password that time lol! Now I have the pass and it doesn t apper! lol...Im not lucky at all
 
Quote Post
communistbastard
post Dec 3 2007, 04:01
Post #37


Member
***

Group: Members
Posts: 161
Joined: 7-September 07
Member No.: 1,086



Perhaps you have to install each successive release?
 
Quote Post
Snake Man
post Dec 3 2007, 07:56
Post #38


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 127
Joined: 12-November 06
From: PMC
Member No.: 38



QUOTE
But i need to know why my game got crashes in those islands

You (most likely) have crashes because of the 10km viewdistance.

QUOTE
why the seats of the airplanes are a head out

I got frustrated editing them as in buldozer they look ok but ingame they are not, they are good enough to play right now so for next release I'll try to get them right.

QUOTE
And why tank just shoot foward

I havent fully converted a tank yet, so its work in progress.

QUOTE
Can u give me a link of the last version?

Its on the armedassault.info news page(?).

QUOTE
How i should install the vietnam?

VTE Installation Guide - New


--------------------
PMC Tactical OFP, ArmA, ArmA 2 and Falcon 4
http://tactical.nekromantix.com/
PMC Editing Wiki - tutorials, guides, information etc.
Snake Man, PMC.
 
Quote Post
Dragz
post Dec 3 2007, 12:47
Post #39


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 13
Joined: 2-December 07
Member No.: 1,834



Everything working here, but some weapons look horrible! I know it is an Alpha so its okay.
But I want to help you to make a new version of the Hush Puppy Pistol, the Sampan and a Car 15 (If you do not have one)

Greetings

Me
 
Quote Post
Migalex
post Dec 3 2007, 14:49
Post #40


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 1-December 07
Member No.: 1,819



Lol thxs people its working fine.... was the 10000...i founded server too...And i playend alot ...thxs for your help now i can play! c ya
 
Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2018 - 05:11