IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pojede mi Arma?
lan Gastovski
post Nov 13 2008, 17:28
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 12
Joined: 21-April 08
From: České Budějovice
Member No.: 2,998



Uvažuji že po mnoha letech strávených u ofp přejdu na ARMA 1. Zajímalo by mě zda jí na svém nedávno updatovaném železe rozjedu. Parametry:
Intel pentium 2Ghz, 256 DDR ram, geforce 440 MX.
Půjde mi to na nejnižší detaily alespoň trochu plynule?
 
Quote Post
EMSI
post Nov 14 2008, 08:15
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



ArmA ti vôbec nepôjde spustiť už len z dôvodu nedostatku RAM (a ešte k tomu 440MX nemá náhodou iba 64MiB RAM ?) ...
QUOTE
Minimálne požiadavky:
CPU: 2 GHz
RAM: 512 MB
VGA: Nvidia Geforce FX s 128 MB, ATI Radeon 9500 s 128 MB
OS: Windows XP alebo Windows 2000 a DirectX 9

Doporučené požiadavky:
CPU: 3 GHz
RAM: 1 GB
VGA: Nvidia 6800 a lepšia, alebo ATI x800 a lepšia s minimálne 256 MB
HD: potrebné volné miesto 3 GB a viac
OS: Windows XP a DirectX 9


--------------------
 
Quote Post
lan Gastovski
post Nov 17 2008, 18:25
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 12
Joined: 21-April 08
From: České Budějovice
Member No.: 2,998



Škoda. V tom případě musím, podobně jako Marek Španěl, zůstat u Ofp. Pro fanoušky nově funguje stránka ofpkomunita.blog.cz
ČEST BI
 
Quote Post
Kadel
post Nov 20 2008, 13:35
Post #4


Member
***

Group: Former .info Serviceman
Posts: 31
Joined: 29-February 08
From: Czech republic [Plzen]
Member No.: 2,526



Ja myslim, že na ty nejnižší detaily určitě... Ale nebude to ono... Přej si pod stromeček nový železo drunk.gif


--------------------



 
Quote Post
Neo
post Nov 30 2008, 14:03
Post #5


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 2-August 08
Member No.: 3,802



QUOTE(Kadel @ Nov 20 2008, 13:35) *
Ja myslim, že na ty nejnižší detaily určitě... Ale nebude to ono... Přej si pod stromeček nový železo drunk.gif


Ne, nepůjde mu to VŮBEC. Ani spustit, jelikož jeho grafika není ani podporována, natož aby stačila. To platí i o ramce a procesoru.

Jen tak pro zajímavost by mě zajímalo, co jsi měl předtím, když máš nyní takovou upgradovanou "mašinu" :-)



--------------------
WWW.BTKCLAN.CZ - ARMA COOP HARDCORE CLAN
 
Quote Post
Coldak
post Nov 30 2008, 22:43
Post #6


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



jooo ldi já nemužu Dýchat budu mí novej pc jooooo
Pořiď jen desku, procesor, ramky a zdroj, na grafiku si došetříš (na desce je integrovaná hd 3200, na které, i když na nižší detaily, rozjedeš všechno), měj dobré známky a rodiče ti určitě něco přidají.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48775
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53727
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54893
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57681

mimochodem by tě to vyšlo na necelých 4308Kč
bez grafárny tu potom do koupím já snad z toho každýho miluju i to hovno v záchodě :-)


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
Qinetix
post Dec 1 2008, 22:39
Post #7


Member
Group Icon

Group: Site Team
Posts: 65
Joined: 24-October 07
From: Louny, CZ
Member No.: 1,537



No já bych si už dnes radši pořídil něco co by mohlo pěkně rozjet Armu II. smile.gif


--------------------
ICQ: 291-851-099
e-mail: qinetix@ofp-csec.info
 
Quote Post
Coldak
post Dec 7 2008, 11:43
Post #8


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



QUOTE(Blondak @ Dec 1 2008, 22:39) *
No já bych si už dnes radši pořídil něco co by mohlo pěkně rozjet Armu II. smile.gif

no ten pc co si budu kupovat na něj mi pojede arma na střední :-( škoda že ne na nejlepší


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
vinniczech
post Dec 13 2008, 19:49
Post #9


New Member
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 29-July 08
Member No.: 3,771



a co myslíte na tomhle jak pojede arma 2? rofl.gif

amd x2 5000; 2gb ddr2 800mhz cl4; 8600gte 256mb ddr3


--------------------
 
Quote Post
Coldak
post Dec 25 2008, 00:32
Post #10


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



Ahoj lidi jela by my arma na nejlepčí Detaili úplně bez sekání ??? na tento PC
Ramky
Typ paměti: DDR2
Velikost [MB]: 4096
Pracovní frekvence [MHz]: 800
CAS Latency [CL]: 5

Zdroj
24pin konektor
80 Plus
Aktivní PFC
Druh zdroje: ATX
Výkon zdroje [W]: 500

Základní Deska
Patice: Socket AM2+
Čipová sada: AMD 780G

Konektory:
Řadič LAN
Řadič USB 2.0

Diskové řadiče:

Řadič RAID
Počet IDE konektorů: 1
Počet SATA konektorů: 6

Ostatní parametry:

Rozměry základní desky [mm]: 306 x 224

Typy sběrnic:
Počet slotů PCI: 3
Maximální rychlost sběrnice PCIE: 16
Počet slotů PCI-Express 16x: 1
Počet slotů PCI-Express 1x: 2

Paměti:

Podporované paměťové technologie: DDR2 SDRAM PC5300, DDR2 SDRAM PC6400, DDR2 SDRAM PC8500, Dual DDR2
Počet paměťových slotů: 4
Maximální velikost paměti [GB]: 8




Procesor
Modelové označení: Athlon 64 X2
Patice: Socket AM2

Frekvence:

Pracovní frekvence [MHz]: 3100
Frekvence systémové sběrnice [MHz]: 1000

Cache:

Velikost L2 cache [kB]: 1024

Ostatní parametry:

Technologie [µm]: 0,065
Příkon [W]: 89


Grafická Karta
Výrobce grafického čipu: ATI
Grafický čip: Radeon HD 4670
Chlazení: aktivní
Rychlost grafického čipu [MHz]: 750
Pixel Shader Engines: 320
Vertex Shaders: 320
ROPs: 8
TMUs: 32
Shader Clock [MHz]: 750

Paměť:

Typ grafické paměti: DDR3
Velikost grafické paměti [MB]: 512
Rychlost grafických pamětí [MHz]: 2000
Šířka paměťové sběrnice [bit]: 128
Propustnost pamětí [GB/s]: 32

API:

DirectX: 10,1
OpenGL: 2,1
Pixel Shader Version: 4,1
Vertex Shader Version: 4,1

Rozhraní / Porty:

DVI-out
Video-out
PCIE
HDCP
Rychlost sběrnice PCIE: 16

Jestli vás to nebaví tak jsou tady odkazy


Graphics Card
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59415
MainBoard
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54190
Procesor
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57241
Rams
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55796
Zdroj
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61369


8080 KČ


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
EMSI
post Dec 25 2008, 08:01
Post #11


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Áno ... možno nie na úplne plné grafické nastavenie bez nejakého toho seknutia, ale garantujem ti že budeš spokojný. Sám mám ATi 4850 s 512MB. thumbsup.gif

This post has been edited by EMSI: Dec 25 2008, 08:04


--------------------
 
Quote Post
Coldak
post Jan 23 2009, 11:37
Post #12


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



A jelo by to mě ??? možná asi ne že? já si myslim ež mi to pojee na vey low detaili

AMD Athlon 64 X2 7750+ Black Edition BOX
procesor, socket AM2+, frekvence jádra 2.7GHz, frekvence HyperTransport sběrnice 3600MHz, cache 3MB, dual core, jádro Kuma, boxovaný s chladičem

Fortron FSP400-60GLN 80PLUS v2.2 400W
zdroj PC ATX 2.2, 20+4 pinů, 12cm ventilátor, PFC aktivní, 4x SATA, 2x Molex, 1x PCIe 6 pinů, bez napájecího kabelu

Gainward 9800GTX+ 512MB DDR3 9535
grafická karta, VGA, NVIDIA, PCIe x16, 2x DVI, TV-out, 512MB DDR3, paměťová sběrnice 256bit, frekvence 745/2200 MHz, aktivní chladič

Gigabyte GA-MA770-DS3 (rev. 2.0)
základní deska, MB, ATX, socket AM2, AMD 770, 1x PCIe x16, 4x PCIe x1, 2x PCI, 4x DDR2, 6x SATA,1x Gb Lan, 2x FireWire, audio 7.1 S/PDIF

Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 800MHz
operační paměť DDR2, frekvence 800 MHz, časování CL 5, balení v boxu



--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
Neo
post Feb 4 2009, 12:55
Post #13


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 2-August 08
Member No.: 3,802



QUOTE(Coldak @ Jan 23 2009, 11:37) *
A jelo by to mě ??? možná asi ne že? já si myslim ež mi to pojee na vey low detaili

AMD Athlon 64 X2 7750+ Black Edition BOX
procesor, socket AM2+, frekvence jádra 2.7GHz, frekvence HyperTransport sběrnice 3600MHz, cache 3MB, dual core, jádro Kuma, boxovaný s chladičem

Fortron FSP400-60GLN 80PLUS v2.2 400W
zdroj PC ATX 2.2, 20+4 pinů, 12cm ventilátor, PFC aktivní, 4x SATA, 2x Molex, 1x PCIe 6 pinů, bez napájecího kabelu

Gainward 9800GTX+ 512MB DDR3 9535
grafická karta, VGA, NVIDIA, PCIe x16, 2x DVI, TV-out, 512MB DDR3, paměťová sběrnice 256bit, frekvence 745/2200 MHz, aktivní chladič

Gigabyte GA-MA770-DS3 (rev. 2.0)
základní deska, MB, ATX, socket AM2, AMD 770, 1x PCIe x16, 4x PCIe x1, 2x PCI, 4x DDR2, 6x SATA,1x Gb Lan, 2x FireWire, audio 7.1 S/PDIF

Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 800MHz
operační paměť DDR2, frekvence 800 MHz, časování CL 5, balení v boxu


Nepojede, páč máš průměr větráku ve zdroji 12cm a na armu potřebuješ minimálně 13cm..... doporučuji vyměnit a nebo provést upgrade USB na 3.21, pak by to mělo taky valit.... ;-)


--------------------
WWW.BTKCLAN.CZ - ARMA COOP HARDCORE CLAN
 
Quote Post
Coldak
post Mar 24 2009, 22:00
Post #14


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoi tem&stiid=80819
http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoi tem&stiid=82932
http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoi tem&stiid=62433
http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoi tem&stiid=78735
http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoi tem&stiid=60356
dobrý den vim že už tu mam hned za sebou 2 dotaz ale tena se mi rozbyl ten mam new na něj mi pojede arma na velmy vysoké detaili?


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2018 - 19:19