IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> hvězdná brána
kuba
post Oct 31 2007, 22:43
Post #1


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



Prosimvás nevíte někdo kdy bude zveřejněn ten addon hvězdné brány. A jestli vůbec někdy bude? mellow.gif
 
Quote Post
Valhalian
post Nov 1 2007, 00:14
Post #2


Member
***

Group: Members
Posts: 85
Joined: 31-December 06
From: CZ, Prague
Member No.: 511



Tady máš něco na čtení smile.gif
 
Quote Post
kuba
post Nov 1 2007, 14:27
Post #3


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



Dík ale english moc neumim biggrin.gif
 
Quote Post
Daniel OFP
post Nov 2 2007, 09:27
Post #4


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 27
Joined: 30-October 07
From: Slovakia
Member No.: 1,582



Tady mas super stranku o Brane. www.stargateassault.net udelali hezu branu pro OFP a ted makaji na brane do ArmA mas tam videa i obrazky.Ale posledni dobou jedine co pribuda na tej stranke su odkazi v ShoutBaxu. Ted staci jen doufat ze se na to nevikaslali.Ale zase tam uz tolko tej prace nemaju vsak si pozri videa.
 
Quote Post
kuba
post Nov 2 2007, 14:57
Post #5


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



JJ dík. Ty videa už jsem viděl dřív. Proto mi příjde divný že to ještě neni. Příjde mi to vcelku hotový.
 
Quote Post
Kadel
post Apr 11 2008, 22:30
Post #6


Member
***

Group: Former .info Serviceman
Posts: 31
Joined: 29-February 08
From: Czech republic [Plzen]
Member No.: 2,526



QUOTE(kuba @ Nov 2 2007, 15:57) *
Proto mi příjde divný že to ještě neni. Příjde mi to vcelku hotový.


Ty to budou hort zdrzovat dlouho ...


--------------------



 
Quote Post
Kubrt
post Apr 27 2008, 18:03
Post #7


New Member
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 6-November 07
Member No.: 1,672



Mám takový problém při použití addonu brány. Jak mile se přiblížim k bráně, na pár metrů, celá hra se začne kousat a pak to vypadne do windowsu s chybovou hláškou že je málo paměti a nebo že nelze číst. Nevíte co s tím? Jiné addony mi problémy nedělají
 
Quote Post
EMSI
post Apr 27 2008, 19:48
Post #8


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Hmmmm ... pravdepodobne nejaká chyba v LOD-e modelu ... (?)


--------------------
 
Quote Post
Kubrt
post Apr 28 2008, 19:55
Post #9


New Member
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 6-November 07
Member No.: 1,672



A co s tim?

This post has been edited by EMSI: Apr 28 2008, 19:59
 
Quote Post
Avalla'ch
post Apr 28 2008, 20:25
Post #10


He's called 'Fingers' Vagin. Cute name.
****

Group: Members
Posts: 363
Joined: 17-November 06
From: Kaer Morhen
Member No.: 213



nic, čekat až to autor opraví...nebo se o to pokusit sám wink.gif


--------------------
Minsc will lead with blade and boot! Boo will take care of the details. - BG2
Formerly known as Salvatore_Lee© (In nomine Memory! and Rot In Pieces!)
 
Quote Post
petr.t.lbc
post Apr 28 2008, 22:41
Post #11


Member
***

Group: Members
Posts: 162
Joined: 9-July 07
Member No.: 970



Zdravím,
tak ten problém, že to padá, tak je 1. výkonem počátač. Když model má moc polygonů, tak takto zlobí. Tohle se mi stávalo u OFP. mellow.gif Na každém PC to pak fungovalo jinak.


--------------------



"O hranice se nejedna, o hranice se strili. T.G.M"
 
Quote Post
Jan Tržický
post Jun 8 2008, 08:34
Post #12


New Member
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 5-April 08
Member No.: 2,858



dHale Já Se Nemůžu Dočkat Kdy Výjde Beta Verze Zatím Višli ti Hlouposti Ale už nevím jak dlouho na to budu čekat na Stragate Commadns Základnu SGC Já Už Naní čekám Dlouho helpsos.gif w00t.gif __yuk.gif
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2018 - 23:34