IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Na jakým železu hrajete ?, jaký grafický nastavení používáte? čím ovládáte Armu?.......
Ocraux
post Oct 30 2007, 18:05
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



Tak lidi, svěřtě se ostatním..... yammer.gif


--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
Zemrelka
post Oct 30 2007, 19:19
Post #2


New Member
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 25-October 07
From: SvÄ›tlá nad Sázavou
Member No.: 1,538



Základ: Diablo-Guardfish, i965G, LAN, DDR2

Procesor: CPU Intel Core 2 Duo E4500

Ram: 2GB DDR2-533

Pevný disk: HDD 400GB SATAII/300 7200rpm, 16MB cache

Grafika: ASUS EN8600GT/2DHT/512MB DDR3, 2DVI, HDTV, PCIe

biggrin.gif wink.gif

 
Quote Post
Valhalian
post Oct 30 2007, 22:43
Post #3


Member
***

Group: Members
Posts: 85
Joined: 31-December 06
From: CZ, Prague
Member No.: 511



I přesto, že se nemám čím chlubit tak přispěju svojí troškou do mlejna sweatingbullets.gif

Deska: MSI K8N Neo2-FX

CPU: AMD 3000+ 64bit

RAM: Samsung 1GB DDR 400Mhz

HDD: 60GB PATA

VGA: ASUS X1650 256MB, DDR2 ph34r.gif

Někdo bude možná i překvapen, ale ArmA na tom běhá naughty.gif
 
Quote Post
Zemrelka
post Oct 31 2007, 07:49
Post #4


New Member
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 25-October 07
From: SvÄ›tlá nad Sázavou
Member No.: 1,538



A to je dobre wink.gif
 
Quote Post
Karloss
post Oct 31 2007, 09:41
Post #5


New Member
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 31-October 07
Member No.: 1,601



Asi trumfnu Valhaliana:
Mám Atlon 2400+
869MB RAM
ATI Radeon 9800 Pro 128 MB


A světe div se ono to taky jede worship.gif


--------------------
A vovovotom tttoo jeeeee!
 
Quote Post
SpiderVepr(CZ)
post Oct 31 2007, 13:15
Post #6


New Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 30-October 07
Member No.: 1,590



AMD Athlon 64 X2 dual core procesor 4200+ ee (2,42 GHZ)

1 GB RAM

ATI Radeon X1950 GT 256 MB DDR3


A jedu na maximum rofl.gif
 
Quote Post
kuba
post Oct 31 2007, 14:27
Post #7


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



Armu ovládam hlavně myší a klavesnicí thumbsup.gif biggrin.gif
 
Quote Post
Valhalian
post Oct 31 2007, 14:31
Post #8


Member
***

Group: Members
Posts: 85
Joined: 31-December 06
From: CZ, Prague
Member No.: 511



@SpiderVepr: Něco podobnýho jsem si chtěl koupit, ale když jsem slyšel o ArmA II, tak jsem to o rok odložil smile.gif
@Karloss: Tak to jsem, fakt nečekal. Smekám. worship.gif

Na čem hraješ ty, Kubo (kromě klávesnice a myši)?
 
Quote Post
SpiderVepr(CZ)
post Oct 31 2007, 15:41
Post #9


New Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 30-October 07
Member No.: 1,590



QUOTE(Valhalian @ Oct 31 2007, 14:31) *
@SpiderVepr: Něco podobnýho jsem si chtěl koupit, ale když jsem slyšel o ArmA II, tak jsem to o rok odložil smile.gif
@Karloss: Tak to jsem, fakt nečekal. Smekám. worship.gif

Na čem hraješ ty, Kubo (kromě klávesnice a myši)?

Mno tak ono to snad nebude zas tak hrozny, pojede to pry na vylepsenem enginu ARMY 1 s malými grafickými vylepšeními, takže na DX9 si myslím že mi to bude stačit v poho cool.gif
 
Quote Post
kuba
post Oct 31 2007, 15:46
Post #10


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



AMD Athlon™ 64 Procesor

3800+

2.41 GHz

1,00 GB RAM
 
Quote Post
Avalla'ch
post Oct 31 2007, 17:20
Post #11


He's called 'Fingers' Vagin. Cute name.
****

Group: Members
Posts: 363
Joined: 17-November 06
From: Kaer Morhen
Member No.: 213



QUOTE(Karloss @ Oct 31 2007, 09:41) *
Asi trumfnu Valhaliana:
Mám Atlon 2400+
869MB RAM
ATI Radeon 9800 Pro 128 MB


A světe div se ono to taky jede worship.gif



Intel Celeron 2.4
768 DDR RAM
ATI Radeon X1300 256MB(Ale jinak šunt boppin2.gif )

A světe div se....nejede to....na nejvyšší detaily, ale na medium-low jsem spokojenej nuke.gif


--------------------
Minsc will lead with blade and boot! Boo will take care of the details. - BG2
Formerly known as Salvatore_Lee© (In nomine Memory! and Rot In Pieces!)
 
Quote Post
JdB
post Oct 31 2007, 18:30
Post #12


Hipster addonmaker
*******

Group: Former .info Serviceman
Posts: 2,090
Joined: 1-November 06
From: Kingdom of the Netherlands
Member No.: 10



I have gotten two Reports about this topic. Next time you send a report, please do so in English, as none of the moderators speaks Czech, and we haven't appointed a Czech moderator yet smile.gif


--------------------
Creator of dodgy ArmA:CWA addons.

 
Quote Post
Cole
post Oct 31 2007, 21:32
Post #13


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 11-September 07
From: Brno, Czech Republic
Member No.: 1,133



HW:
AMD Athlon™ 64 Processor 3500+, 2.21 GHz
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB
1GB RAM

Ovládání:
Klávesnice - prehistorickej Samsung SDL1500 (zázrak že ještě všechny tlačítka fungujou bez problému O_o)
Myš - A4 Tech X-710F
Joystick - Logitech Attack 3

weapons_owned.gif

Grafický nastavení - Kdyžtak to zítra editnu se screenem options tabulky wink.gif
 
Quote Post
Valhalian
post Oct 31 2007, 21:36
Post #14


Member
***

Group: Members
Posts: 85
Joined: 31-December 06
From: CZ, Prague
Member No.: 511



What reports? There was no violation of rules, so I dont understand why would anyone report this thread...
 
Quote Post
Cervo
post Oct 31 2007, 22:21
Post #15


Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
Posts: 693
Joined: 10-October 06
From: Toulouse, France
Member No.: 1



maybe people should understand that REPORT doesn't mean REPLY! tongue.gif


--------------------

 
Quote Post
Cole
post Nov 1 2007, 14:35
Post #16


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 11-September 07
From: Brno, Czech Republic
Member No.: 1,133



QUOTE(Cervo @ Oct 31 2007, 22:21) *
maybe people should understand that REPORT doesn't mean REPLY! tongue.gif


Thats true, maybe people that can't speak english very well clicked on the wrong button w00t.gif


Pro Čechy/For Czechs:
POZOR! Pro odpověď na příspěvek používejte tlačítka "ADD REPLY" nebo "REPLY"! NEPOUŽÍVEJTE "REPORT"!
Tlačítko "REPORT" je pro nahlášení příspěvků porušujících pravidla!

 
Quote Post
Daniel OFP
post Nov 2 2007, 09:34
Post #17


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 27
Joined: 30-October 07
From: Slovakia
Member No.: 1,582



Hm takze ja armu parim n aplnej grafike proste ak dam vsetko na plno tak mi to neseka a v jednej misii mam 500 vojaku a i presto mi to neseka.
Ale pamatuju si stary kop ked som hral ofp na deserte dal som si tam 20 vojaku a padla mi hra biggrin.gif
 
Quote Post
Karloss
post Nov 2 2007, 12:04
Post #18


New Member
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 31-October 07
Member No.: 1,601



QUOTE(Daniel OFP @ Nov 2 2007, 09:34) *
Hm takze ja armu parim n aplnej grafike proste ak dam vsetko na plno tak mi to neseka a v jednej misii mam 500 vojaku a i presto mi to neseka.
Ale pamatuju si stary kop ked som hral ofp na deserte dal som si tam 20 vojaku a padla mi hra biggrin.gif


Totoho víme o tvé sestavě puking2.gif


--------------------
A vovovotom tttoo jeeeee!
 
Quote Post
Kely
post Nov 2 2007, 20:54
Post #19


New Member
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 2-November 07
Member No.: 1,626



rofl.gif CPU:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz@3,01GHz Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 775 2MB dual MB:ASUS P5B Deluxe RAM:CORSAIR DDR2 4x1024MB 800@860MHz TWIN2X 5-5-5-18 CL5 VGA:MS RX1950XTX-VT2D512E, DDR4 500@675/600@1080MHz, 2xDVI Zdroj:Fortron 500W Blue storm II HDD: 150GB+80GB Monitor:BENQ 19"FP91G X DVD-RW:2xLG
Windows XP/2003 x 64 Edition ide mi to v pohodičke naughty.gif
 
Quote Post
Rsa Viper
post Nov 3 2007, 07:20
Post #20


New Member
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 28-October 07
From: Czech Republic
Member No.: 1,564



Intel Pentrim IV 1.60 GHZ
640 MB RAM SYNC
ATI Radeon 9250 128 MB

A hle ono to nejede ....

A tohle bude moje nová sestava

AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4000+ EE (65W) 64-bit 2,1 GHZ
2GB RAM DDR2 800mhz (2X1GB)
ASUS GeForce EN8600GT/HTDP 256MB DDR3

A na tomhle rozjedu ARMA snad aspoň na minimum

A jestli ne tak ARMU i s krabičkou co byla na poličce rok vyhodim z okna rofl.gif


--------------------
 
Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2018 - 01:24