IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Na jakým železu hrajete ?, jaký grafický nastavení používáte? čím ovládáte Armu?.......
Ocraux
post Nov 4 2007, 07:58
Post #21


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



Téda, docela se to tu rozjelo thumbsup.gif

Moje sestava a periferie:

Intel Core 2 Duo E6300 1,86GHz
GeForce 8800 GTS 320MB
2x(2x 512MB RAM 800MHz CL4)
80GB SATA II disk
TrackIR
Logitech Cordless Rumblepad II
klávesnice, myš a mikrofon biggrin.gif
tričko ArmA biggrin.gif biggrin.gif


--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
Cole
post Nov 4 2007, 17:49
Post #22


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 11-September 07
From: Brno, Czech Republic
Member No.: 1,133



Ocraux: Tričko ArmA? To bylo jen v té speciální edici ne? blink.gif biggrin.gif

Jinak kolik tě stál ten TrackIR?
 
Quote Post
Ocraux
post Nov 4 2007, 20:37
Post #23


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



QUOTE(Cole @ Nov 4 2007, 17:49) *
Ocraux: Tričko ArmA? To bylo jen v té speciální edici ne? blink.gif biggrin.gif

Jinak kolik tě stál ten TrackIR?

jj, tričko bylo u spec. edice smile.gif

TrackIR jsem pořídil za 5000,- na www.highinthesky.cz , ale když se to objedná ze zahraničí tak to vyjde levněji a našel jsem i 30% , jenže pozdě sad.gif


--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
Chicago
post Nov 5 2007, 09:48
Post #24


Member
***

Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-November 07
Member No.: 1,627



Zkuste to třeba tady
http://www.naturalpoint.com/trackir/promo/promo_landing.html?promoname=dslyecxi-pro

Teď jde ale o to, jestli je to opravdu taková nutnost mít TrackIR?


--------------------
 
Quote Post
Ocraux
post Nov 5 2007, 10:44
Post #25


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



QUOTE(Chicago @ Nov 5 2007, 09:48) *
Teď jde ale o to, jestli je to opravdu taková nutnost mít TrackIR?

Nutnost to určitě není, jde to i bez toho. Jenže s tím je to o dost lepší, člověk má větší rozhled, lepší zážitek z hraní atd.
Já už si hraní bez TrackIR nedokážu představit - je to hrozně návykové biggrin.gif

Existuje ještě možnost si vše sestrojit podomácku a vyjde to na pár korun.......


--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
Cole
post Nov 5 2007, 18:17
Post #26


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 11-September 07
From: Brno, Czech Republic
Member No.: 1,133



Ocraux: Takže seš jeden z vyvolených se speciální edicí, jo? biggrin.gif Já si ji původně chtěl taky objednat ale než sem se k tomu dokopal tak už byla vyprodaná cry3.gif Fakt to dorazilo v pravé bedně od munice? Jestli jo tak tam mohli pár nábojů nechat biggrin.gif


Rozhlížení/TrackIR..:
Já ten rozhled řeším myší (hlavně v letadle) ale prej existuje i freewarová alternativa TrackIR, která funguje jen s webkamerou.. Tu asi nikdo nezkoušel co? tongue.gif Přecejenom furt lepší investovat 500-1000 do kvalitní webkamery (aby ten freeware program dokázal rozpoznat hlavu biggrin.gif ) která se dá využít i pro webcam chat než 5000 do TrackIR který je vlastně využitelný jen ve hrách tongue.gif
 
Quote Post
Chicago
post Nov 6 2007, 10:06
Post #27


Member
***

Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-November 07
Member No.: 1,627



To je sice hezké, ale tipoval bych že bude problém s nastavením toho freewaru. Jelikož bude určitě záležet na zobrazovaném jasu a kontrastu v kameře, tím bude asi dáná rozlišovací schopnost "silulety". Ale jako levnější alternativa to jde.


--------------------
 
Quote Post
Ocraux
post Nov 6 2007, 12:04
Post #28


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



Jj, spec. edice přišla v bedně od munice, myslím že od minometu, ale bez nábojů cry3.gif biggrin.gif Každopádně je to lepší než u OFP, ta sice byla taky v dřevěné bedně, ale k armádní to mělo daleko thumbsdownsmileyanim.gif

Já lítám na joypadu a to rozhlížení je docela potřeba, hlavně když je vypnutej 3D pohled a na myši či na padu by to bylo moc pomalé.....

Kámoš si ten teď vyrobil tu imitaci trackir, zkusím ho dokopat aby sem napsal nějaké info. Ale prej to funguje bez problémů a vyšlo ho to na pár korun. Udělal si to na kšiltovce a vypadá s tím jak kdyby chytal signály z kosmu biggrin.gif



--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
EMSI
post Nov 6 2007, 12:12
Post #29


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Tak šup šup sem s tým návodom nech viem či mám písať Ježiškovi stupid.gif


--------------------
 
Quote Post
Ocraux
post Nov 6 2007, 12:19
Post #30


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



Zakládám novej topic ohledně "freetrack TrackIR" biggrin.gif

Zbytočný topic - post presunutý sem:
QUOTE
Zatím sem dávám pár linků ohledně sestrojení atd.

http://www.forum.czechlfs.net/showthread.p...1379&page=3

http://www.vrtule.info/index.php?option=co...3&Itemid=42

A nejlepší návod je prej na youtube.com

Jinak stačí hledat na netu rolleyes.gif


--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
M.a.R.a.
post Nov 11 2007, 18:52
Post #31


New Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 11-November 07
Member No.: 1,705




Pojede Arma na takové to sestavě ? (myslím jako HIGH a 1280 ? ) dík za odpoved

Procesor : IntelCoreDuo E6750
Grafika : Geforce 8800GT 512
RAM : 2GB
Windows Vista Ultimate 32 bit

A je lepší koupit LCD 19 širokoúhlé nebo Normalní . Nebo je v Tom (ve hře) nějakej zásadní rozdíl ? . Díky za odpověd
 
Quote Post
Ocraux
post Nov 11 2007, 19:30
Post #32


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



Řekl bych že to půjde i Very High smile.gif
Ale problém budeš mít asi s Windows Vista. Soudím podle reakcí na BIS foru. Mrkni se nejdřív tam a uvidíš sám.....

A s tím monitorem se musíš rozhodnout sám, co je pro tebe lepší. Můj názor je že širokoúhlý se vyplatí až tak od 21" a víc, ale každýho názor. Já mám ještě staré CRT 19" a jsem spokojen, i když bych bral něco většího biggrin.gif


--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
Chicago
post Nov 13 2007, 10:11
Post #33


Member
***

Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-November 07
Member No.: 1,627



Co máte všichni s těma Vistama, sežerou dvojnásobek paměti co XPčka a většina programů na nich stejně ještě korektně nefunguje.


--------------------
 
Quote Post
EMSI
post Nov 13 2007, 11:11
Post #34


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Globalizácia ... je to nové, je to kúúúl a preto to rýchlo treba niekde stiahnuť ... v lepšom prípade to človek dostane ako nedobrovoľný darček k novému PC rolleyes.gif
Ja osobne zostávam ešte minimálne rok na XP. Vistu plánujem keď tak až na nový PC pre ArmA2 ph34r.gif


--------------------
 
Quote Post
Avalla'ch
post Nov 13 2007, 16:27
Post #35


He's called 'Fingers' Vagin. Cute name.
****

Group: Members
Posts: 363
Joined: 17-November 06
From: Kaer Morhen
Member No.: 213



QUOTE(EMSI @ Nov 13 2007, 11:11) *
Globalizácia ... je to nové, je to kúúúl a preto to rýchlo treba niekde stiahnuť ... v lepšom prípade to človek dostane ako nedobrovoľný darček k novému PC rolleyes.gif
Ja osobne zostávam ešte minimálne rok na XP. Vistu plánujem keď tak až na nový PC pre ArmA2 ph34r.gif


Yup. XPčka ještě nejsou tak dead boppin2.gif


--------------------
Minsc will lead with blade and boot! Boo will take care of the details. - BG2
Formerly known as Salvatore_Lee© (In nomine Memory! and Rot In Pieces!)
 
Quote Post
Cole
post Nov 14 2007, 12:56
Post #36


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 11-September 07
From: Brno, Czech Republic
Member No.: 1,133



QUOTE(EMSI @ Nov 13 2007, 11:11) *
Globalizácia ... je to nové, je to kúúúl a preto to rýchlo treba niekde stiahnuť ... v lepšom prípade to človek dostane ako nedobrovoľný darček k novému PC rolleyes.gif
Ja osobne zostávam ešte minimálne rok na XP. Vistu plánujem keď tak až na nový PC pre ArmA2 ph34r.gif
Na Vistu nas*at (pardon). Je to jak ArmA 0.5 rofl.gif Pokud to bude možný, tak vydržím na XP jak jen to půjde.. Uvidíme jestli Vienna bude jen Vista v jiným skinu nebo Microsoft překvapí unsure.gif
 
Quote Post
Chicago
post Nov 14 2007, 14:20
Post #37


Member
***

Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-November 07
Member No.: 1,627



Microsoft vždy překvapí! Ale bohužel ve většině případů to je nemilé překvapení boppin2.gif


--------------------
 
Quote Post
Avalla'ch
post Nov 14 2007, 20:15
Post #38


He's called 'Fingers' Vagin. Cute name.
****

Group: Members
Posts: 363
Joined: 17-November 06
From: Kaer Morhen
Member No.: 213



a za hodně tvrdé valuty jako vždy boppin2.gif


--------------------
Minsc will lead with blade and boot! Boo will take care of the details. - BG2
Formerly known as Salvatore_Lee© (In nomine Memory! and Rot In Pieces!)
 
Quote Post
Aron
post Nov 18 2007, 14:45
Post #39


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 30-October 07
From: Klatovy
Member No.: 1,591



Procesor: Intel Core Duo E6400, 2,13 GHz

Grafika: NVidia Geforce 7900GS, 256 MB, GPU 450 MHz

Paměť: 2x1GB DDR2, 800 MHz

Zvukovka: SB X-Fi Xtreme Audio

HD: Segate Barracuda, 320 GB, 7200.10, 16 MB

Mam LCD monitor, takže to hraju na 1280 x 1024

Dohlednost 750 m

Detajly terénu na normal

Detajly objektů na vysoký

Detajly textur na normal

Detajly vykreslování na nízký

Post proces malý (hodně zpomaluje)

AF na vysoký

Stíny vypnutý (příšerně to zpomalujou)

AA vysoký

Detajl krve vysoký

Běží to tak na 35 FPS ve městě. V lese a blízko keřů je to horší tam to dost kolísá kolem 18-23-30 FPS (záleží na detajlu vykreslování). Na volné louce a kopcích 35-70 FPS. Taky záleží na úhlu světla (HDR), v noci bych to nejraději vypnul, když nasadim NV tak hovno vidim.
 
Quote Post
petr.t.lbc
post Nov 20 2007, 17:01
Post #40


Member
***

Group: Members
Posts: 162
Joined: 9-July 07
Member No.: 970



CPU pentium IV 3 gb
Ram 1024 DDR2
ATI radeon x700 256 mb
SATA 160 GB

boppin2.gif To je dobré ne? Takhle to stačí, ale ještě před měsícem jsem ArmA hrál na:

CPU AMD Druon 1,6 GB
Ram 1024 DDR 1
GeForce FX 550 128 Mb
hadr 40 GB

trochu rozdíl, ale šlo to na obouch PC. ATI dělá trochu problém s grafikou, ale na starším PC se zase nedalo hrát. Rozdíl věkový jsou jen tři roky, tedy mezi těmi počítači. Pokrok a techniku zastavit nejde.


--------------------



"O hranice se nejedna, o hranice se strili. T.G.M"
 
Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2018 - 11:29