IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> ArmA zase perlí
VRB
post Sep 17 2008, 16:00
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 10
Joined: 26-March 08
Member No.: 2,770



Tak tohle mi dělá ArmA už 3 dny v kuse...http://img67.imageshack.us/my.php?image=arma2008091716303158zc0.jpg
Zkrátka neukazuje ping, takže se připojuju jen tak na blint.
Druhej problémek je v tom, že jsem si chtěl zahrát Evo i na jinejch serverch. Tak sem spustil Armu bez addonů jen s HifiFX. Vtip je v tom, že i když má klíč, stejně mi to písne, ať si ho nejdřív smáznu...tak na co ten klíč vlastně je?
 
Quote Post
EMSI
post Sep 18 2008, 07:24
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Kľúč slúži na podpis addonu ktorý sa potom kontroluje pri pripojení na daný server.
Daný server musí mať zapnutú funkciu kontroly týchto kľúčov.
To znamená že ak sa pripájaš na nejaký server ktorý používa addon (napr.) "HifiFX", skontroluje sa aj jeho podpisový kľúč v tvojom adresári Addons. Ak "kontrolná suma" tvojho kľúča sedí s "kontrolnou sumou" serverového kľúča addonu, všetko je v poriadku a ty sa môžeš pripojiť.
V opačnom prípade ťa to upozorní na "nesprávnu verziu (nepovolený addon)" tak ako píšeš.
Treba sle dávať pozor aj na to, či máš nainštalovanú rovnakú verziu addonu ako je tá na serveri.

Ak ale daný server nepoužíva žiadne addony (napr.: EPJ), po pokuse o pripojenie ťa taktiež upozorní na "nesprávnu verziu (nepovolený addon)" tak ako píšeš.


--------------------
 
Quote Post
VRB
post Sep 18 2008, 11:42
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 10
Joined: 26-March 08
Member No.: 2,770



Ok díky, takže ho prostě musí mít povolený daný server. Je to škoda, že mě třeba EPJ nepustí jen kvůli tomu, že používám jiný zvuky než ostatní.
 
Quote Post
EMSI
post Sep 18 2008, 12:09
Post #4


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Nieje nič jednoduchšie ako si vytvoriť MOD adresáre a potom spúšťať ArmA iba s vybranými (alebo v kombinácii) MODmi.


--------------------
 
Quote Post
VRB
post Sep 18 2008, 12:30
Post #5


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 10
Joined: 26-March 08
Member No.: 2,770



Jasný, to používám. Jen sem si postěžoval, že je to škoda. Ale tak radši menší ústupek, než cheatovače.
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2018 - 21:22