IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém s Armou
kuba
post Sep 28 2008, 17:50
Post #1


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



Zdravim všechny zase mám problém...když si chci zahrát multiplyer koop. mise, tak hraju asi 15-20 minut a potom se mi buď vypne celá hra nebo mi to hodí takovej LAG že to musim restartovat nevíte někdo co stim? Už mě to štve dík moc.
 
Quote Post
EMSI
post Sep 28 2008, 18:16
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Neoficiálne addony ? MODifikácie ? Overené servery ?


--------------------
 
Quote Post
kuba
post Sep 28 2008, 19:03
Post #3


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



No stěmi addony. Já sem si tam nechal jen puvodni a ty z patche 1.14 tak nevim. žádný Mod ted taky nemam nainstalovaný. Zkusím to všechno jestě jednou překontrolovat.
 
Quote Post
kuba
post Sep 29 2008, 15:25
Post #4


Member
***

Group: Members
Posts: 71
Joined: 30-October 07
From: CZ-sokolov
Member No.: 1,586



Dělá to ten ten server jinde mi to nedělá takže si to neumim jinak vysvětlit KONEC
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2018 - 11:28