IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Grafika v Armě, Grafika v Armě
Coldak
post Jan 24 2009, 12:51
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



Dobý den víte jak je tady ten addon tak já nevim kam ho mam vložit do složky addons ne pbo tam není prosím pomocte
ZDE


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
EMSI
post Jan 24 2009, 16:51
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Vzhľadom na tvoj vek predpokladám že anglickým jazykom moc nedisponuješ. Už na samotnej stránke pre stiahutie addonu je ale popísaných niekoľko krokov ako treba postupovať a samotný "addon" taktiež určite obsahuje ReadMe súbor kde bude tento postup taktiež popísaný.

Inak skrátený popis s dôležitým upozornením je tiež v českej sekcii ...

... v tvojej situácii odporúčam na preklad (aspoň základný) použiť Google translator a (čisto len môj názor = začiatok) ja by som sa tomuto druhu modifikácie zďaleka vyhol ... (čisto len môj názor = koniec) ph34r.gif


--------------------
 
Quote Post
Coldak
post Jan 24 2009, 17:49
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



QUOTE(EMSI @ Jan 24 2009, 16:51) *
Vzhľadom na tvoj vek predpokladám že anglickým jazykom moc nedisponuješ. Už na samotnej stránke pre stiahutie addonu je ale popísaných niekoľko krokov ako treba postupovať a samotný "addon" taktiež určite obsahuje ReadMe súbor kde bude tento postup taktiež popísaný.

Inak skrátený popis s dôležitým upozornením je tiež v českej sekcii ...

... v tvojej situácii odporúčam na preklad (aspoň základný) použiť Google translator a (čisto len môj názor = začiatok) ja by som sa tomuto druhu modifikácie zďaleka vyhol ... (čisto len môj názor = koniec) ph34r.gif


no já tohle nechápu !
Arma Visual Upgrade by Sakura_Chan [05/16/07]
---------------------------------------------
Tento addon vyžaduje ručně modifikované pbo soubory, takže je vyžadován pbo decrypter/compressor. Pro jistotu si prosím udělejte záložní kopii souboru Ca.pbo z vaší složky Arma\Addons\. Pokud nemáte nějaký pbo nástroj, dá se snadno najít a používat.

Tento addon neobsahuje bis property/copyright material.
Poděkov¨ání patří bis komunitě!


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
Coldak
post Jan 25 2009, 10:13
Post #4


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



no díky neporadili ste a můžu reinsatll Armu :-( zase nový patch addony qualitu vše možně


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
EMSI
post Jan 25 2009, 10:45
Post #5


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Preber sa ! Nikto tu permanentne nesedí na fóre a nečaká na každú otázku s pripravenou vyčerpávajúcou odpoveďou ... mad.gif

Informácie k čiastočnému vyriešeniu svojho problému si dostal, takže nevidím dôvod tvojho sklamania. A ak nerozumieš zmyslu preloženého upozornenia v českej sekcii, tak je to len pre tvoje dobro, pretože by ťa ten reinstall ArmA zrejme čakal tak či tak ... Malajn.gif

EDIT: Na sprevádzkovanie addonu Arma Visual Upgrade (v 1.0) by si musel rozpakovať pôvodné súbory hry atď.
Ak si ale stále stojíš za svojim cieľom, na začiatok ti najskôr odporúčam naštudovať si obsluhu programčeku cpbo, pomocou ktorého potom môžeš rozpakovať/spakovať PBO súbory hry. Ak pochopíš prácu s týmto programom, máš na 50% vyhrané ...


--------------------
 
Quote Post
Faly
post Jan 25 2009, 11:32
Post #6


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



Ovšem rozpakováním souborů, změnou jejich obsahu a následným spakováním dojde ke změně souborů a původní BIS podpisy addonů přestanou platit. Nepůjde se připojit na servery kontrolující podpisy.
 
Quote Post
Coldak
post Jan 25 2009, 18:16
Post #7


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



no tak jsem reinsatll Armu a stáhl jsem si binPBO a pořád to nejde na very hight to mám ale pořád nefaká


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
Neo
post Feb 23 2009, 17:16
Post #8


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 2-August 08
Member No.: 3,802



QUOTE(Coldak @ Jan 25 2009, 18:16) *
no tak jsem reinsatll Armu a stáhl jsem si binPBO a pořád to nejde na very hight to mám ale pořád nefaká



Přečti si toto:

NÁVOD NA MODIFIKACE


--------------------
WWW.BTKCLAN.CZ - ARMA COOP HARDCORE CLAN
 
Quote Post
Qwertzs
post Aug 22 2009, 07:13
Post #9


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 3-July 09
From: Internet
Member No.: 6,081



No tak pokud to neni pbo tak to nepatri do addons ..... blues.gif
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2018 - 11:30