IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Editor
Wolf97
post May 10 2009, 16:22
Post #1


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 14-March 09
From: Praha-Ceska Republika
Member No.: 5,332



Zdarec mam takovej dotaz................chtěl bych si vytvořit ostrov.....vůbec nwm o ňákym programu s kterym bych si mohl ostrovy vytvářet..............prosím o odkaz ke stažení.....díky thumbsup.gif
 
Quote Post
EMSI
post May 10 2009, 17:00
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Visitor 3
Manuál v ENG (jednoduchý návod nájdeš aj v ArmA Help-e)

This post has been edited by EMSI: May 10 2009, 17:06


--------------------
 
Quote Post
Neo
post May 11 2009, 16:10
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 2-August 08
Member No.: 3,802



Nebo mrkni sem - návod v CZ

VISITOR CZ

A zde máš všechny články

NAVODY


--------------------
WWW.BTKCLAN.CZ - ARMA COOP HARDCORE CLAN
 
Quote Post
bucks
post Mar 25 2011, 14:49
Post #4


New Member
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 25-March 11
Member No.: 8,878



prosím vás ,jsem začátečník,hrál jsem kdysi demo této hry a líbilo se mi přepínání mezi vojáky,nevíte prosím vás jak se to v editoru dělá ,chtěl bych si vytvářet vlastní mise,dokážu udělat misi,ale nevím jak přepínat mezi vojáky sad.gif
 
Quote Post
EMSI
post Mar 28 2011, 20:56
Post #5


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Stiahni si tento Help a nájdi si tam tutoriál Přepínání postav.


--------------------
 
Quote Post
QWofXS
post Nov 5 2011, 12:01
Post #6


New Member
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 1-October 10
From: Czech
Member No.: 8,338



QUOTE(bucks @ Mar 25 2011, 14:49) *
prosím vás ,jsem začátečník,hrál jsem kdysi demo této hry a líbilo se mi přepínání mezi vojáky,nevíte prosím vás jak se to v editoru dělá ,chtěl bych si vytvářet vlastní mise,dokážu udělat misi,ale nevím jak přepínat mezi vojáky sad.gif

Stačí, když v editoru u jednotky nastavíš, aby byla HRATELNÁ to máš pod výběrem jednotky. A ve hře dáš akorát T a naskočít ti jednoduchá nabídka, která ti i s maptkou ukáže, kde ta jednotka je a kliknutím si je přepínáš.


--------------------
Dělám videa, screeny, wallpapery a pokouším se i o addony.
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2018 - 02:58