IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> PC na arma II, PC na arma II
Coldak
post Apr 22 2009, 17:56
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 29-November 08
Member No.: 4,605



dobrej však hodně lidí se teší na arma II tak já bych chtěl založit forum aby lidi dištak dali konfiguraci pc a někdo řekl jestli to jde na arma ii já mam tady !
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...140004000000MQ7
http://www.agen.cz/produkt/70595/Gigabyte-...Zalman-PCIe.htm
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P9F7A...6000441F85.html
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53309


--------------------
Lidi dávejte bacha :D:D co píšete xD
 
Quote Post
Kadel
post Apr 22 2009, 20:10
Post #2


Member
***

Group: Former .info Serviceman
Posts: 31
Joined: 29-February 08
From: Czech republic [Plzen]
Member No.: 2,526



Nejdřív se nauč psát prosimtě. A jestli si to nezaregistroval, tak konfigurace pro ArmA 2 ještě není uveřejněna. offtopic.gif


--------------------



 
Quote Post
150koni
post May 13 2009, 17:53
Post #3


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 13-May 09
Member No.: 5,733



QUOTE(Kadel @ Apr 22 2009, 21:10) *
Nejdřív se nauč psát prosimtě. A jestli si to nezaregistroval, tak konfigurace pro ArmA 2 ještě není uveřejněna. offtopic.gif


On se jen potřeboval pochlubit svým PC :-). Jinak tady je citace z jiného Fóra:

QUOTE
Idea Games oznámili nové datum vydání a to je 17. června 2009. Jinak zde také máte zveřejněné finální HW požadavky: Minimální požadavky * Dual Core CPU (Intel Pentium 4 3.0 GHz, Intel Core 2.0 GHz, AMD Athlon 3200+ nebo rychlejší) * 1 GB RAM * GPU (Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon 1800 nebo rychlejší) s Shader Model 3 a 256 MB VRAM * Windows XP * DVD (Dual Layer kompatibilní) Doporučená sestava * Quad Core CPU nebo Dual Core CPU (Intel Core 2.8 GHz nebo AMD Athlon 64 X2 4400+ nebo rychlejší) * 2 GB RAM * GPU (Nvidia Geforce 8800GT nebo ATI Radeon 4850) s Shader Model 3 a 512 nebo více MB VRAM * Windows XP \ Windows Vista * DVD (Dual Layer kompatibilní)


další citace:

QUOTE
Na 100% Budete potrebovat aspon Dual Core, jinak hra bude nehratelna. Pokud ji rozjedete na 1jadre ,pravdepodobne to nebude stihat z duvodu microAI. Protoze microAI by melo mit k dyspozici vlastni jadro jen prosebe. Tudiz na 1jadrovem procesoru by microAI nemela potrebny vypocetni vikon. (omlouvam se za pravopisne chyby)


This post has been edited by 150koni: May 13 2009, 18:21
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2018 - 20:40