IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Tvorba misí
FrendlyM
post Sep 2 2007, 15:17
Post #1


New Member
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 2-September 07
Member No.: 1,077



Zdravim vás všechny.......potřeboval bych pomoc, mám misi, kde skupina vojáků brání město a potřboval bych, aby pro ně přiletěl vrtulník, až jich zbude tak 5 nebo míň. Mohl byste mi někdo pls sem napsat, jak se to dělá, nebo poslat link na stránku kde je to popsaný? Předem díky
 
Quote Post
Kubrt
post Nov 6 2007, 19:39
Post #2


New Member
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 6-November 07
Member No.: 1,672



Zdravím, mám taky jeden problém, nemůžu přinutit vojáky si sednout, salutovat....., přečetl jsem už pár návodů ale prostě jen stojí a čumí. Stejný problém jsem měl ve flashpointu, tam jsem je donutil sedět a salutovat, ale zase mi nechtěli dělat kliky. Tady mi nejde nic. Používám vojak1 setBehaviour "SAFE"; vojak1 Action ["SITDOWN", vojak1];:-( co zanamená ten druhý parametr v té závorce? Děkuji
 
Quote Post
EMSI
post Nov 6 2007, 20:12
Post #3


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



@Kubrt: Stiahni si ArmA Help SK-CZ a hľadaj zoznam s názvom Zoznam akcií v ArmA ...


--------------------
 
Quote Post
Kubrt
post Nov 7 2007, 01:45
Post #4


New Member
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 6-November 07
Member No.: 1,672



To už jsem zkoušel a pořád jenom stojí anic, nebyl by někdo ochotný napsat mi ten příkaz? Nebo nemůže to být tím, že to třeba změnil nějaký addon nebo něco?
 
Quote Post
EMSI
post Nov 7 2007, 07:35
Post #5


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Dúfan že máš všetky neoficiálne addony porozdeľované do Mod zložiek. Ak nie tak šup šup ... potom možno ani nevieš aký bordel ti tam môže niečo robiť.
Otázka je ešte, kam píšeš ten príkaz. V skripte, alebo do inicializácie jednotky, alebo do spínača, alebo kam ?


--------------------
 
Quote Post
Ocraux
post Nov 7 2007, 09:35
Post #6


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 23-September 07
From: Trutnov, Czech Republic
Member No.: 1,285



Mno já mám dotaz ohledně waypointů, přesněji jejich nastavení. Když ho zadávám, tak tam jsou uprostřed 3 okýnka : min ; max ; "ještě jedno". Za boha nemůžu přijít na to jak to funguje sad.gif A ještě jak se dá nastavit aby byl v určitý výšce - potřebuju aby byl pod mostem. Jestli někdo ví a poradí, budu rád. V helpu jsem to nenašel.......


--------------------
I love ArmA


TrackIR is BEST
 
Quote Post
Kubrt
post Nov 7 2007, 17:47
Post #7


New Member
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 6-November 07
Member No.: 1,672



QUOTE(EMSI @ Nov 7 2007, 07:35) *
Dúfan Ĺľe máš všetky neoficiálne addony porozdeÄľované do Mod zloĹľiek. Ak nie tak šup šup ... potom moĹľno ani nevieš aký bordel ti tam môĹľe nieÄŤo robiĹĄ.
Otázka je ešte, kam píšeš ten príkaz. V skripte, alebo do inicializácie jednotky, alebo do spínaÄŤa, alebo kam ?
No ten pĹ™íkaz píšu do inicializace jednotky. Dneska jsem Armu smazal nainstaloval do jiného adresáĹ™e bez adonĹŻ a stále nic, musim nÄ›kde dÄ›lat chybu kterou nevidim:-(
Nemá nÄ›kdo tĹ™eba nÄ›jakou misi kde voják sedí ÄŤi dÄ›lá jiný pohyb, kde bych se pĹ™esnÄ› podíval jak to tam má být? Moc by mi to pohohlo, ÄŤi jinou radu, dÄ›kuji
 
Quote Post
EMSI
post Nov 7 2007, 19:19
Post #8


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Tak v inicializačnom poli jednotky ti to určite nebude fungovať. Narvi to do nejakého spínača alebo skriptu.


--------------------
 
Quote Post
Kubrt
post Nov 7 2007, 20:09
Post #9


New Member
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 6-November 07
Member No.: 1,672



QUOTE(EMSI @ Nov 7 2007, 19:19) *
Tak v inicializačnom poli jednotky ti to určite nebude fungovať. Narvi to do nejakého spínača alebo skriptu.
Tak moc děkuji, už to funguje, jsem dlužníkem:-)
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2018 - 13:12