IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Xtrem Arma mod 1.406 + 1.12beta
hyena
post May 16 2008, 08:28
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 13
Joined: 4-April 08
Member No.: 2,852



tak aby toho nebylo malo jeste tohle, hraju cistej AA s 1.05,1.08 a 1.12patchema s xtrem arma modem 1.406 delan pro 1.12beta patch.ale vzdycky neni to

vzdy pred kazdou misi me u brifingu na mape naskoci toto : No entry 'bin\config.cpp/cfgWeapons.FlaresLauncher'.

to je jedinej problem co mam.de to sice preskocit,ale stejne to cloveka otravuje a kdo vi co to tam dela za neplechu treba.nevim jak se toho zbavit nebo co bych tam mel pridat.nebo je-li to vina autorů.
dik za rady nazory atd.
 
Quote Post
EMSI
post May 16 2008, 13:33
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Na 99,99% je to chyba v Mode.
Vyskúšaj inú verziu (staršiu ?), prípadne mrkni na fórum Modu, či sa tento problém vyskytuje aj u iných hráčov.


--------------------
 
Quote Post
hyena
post May 16 2008, 15:36
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 13
Joined: 4-April 08
Member No.: 2,852



QUOTE(EMSI @ May 16 2008, 14:33) *
Na 99,99% je to chyba v Mode.
Vyskúšaj inú verziu (staršiu ?), prípadne mrkni na fórum Modu, či sa tento problém vyskytuje aj u iných hráčov.


no forum xam modu nefunguje http://xam.xtremlabs.fr/US/ proto sem psal sem.jiny sem nehledal.a hlavne angl neni ma silna stranka,takze ani nevim jak bych jim to na foru popsal.

a kdyz uz sme u tech modu,nechtel by sem nekdo vypsat nejaky fakt dobry mody,kery by se aspon podobaly XAM ? , XAM mod sem chtel pouzivat jen proto ze je vsechno hezky pohromade a nemusim uz nikde nic menit a nastavovat.
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2018 - 02:27