IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Jak to dát na loď
Wolf97
post Jul 1 2009, 17:40
Post #1


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 14-March 09
From: Praha-Ceska Republika
Member No.: 5,332



Zdravim mám takovej dotaz na ARMA 2 .............. když dam ostrov Utes tak jižně od něj je letadlová loď .............. a když na ní chci dát třeba vrtulník tak tam neni a je pod vodou, takže se ptám : Jak dát věc (př.:vrtulník) na loď ?
 
Quote Post
150koni
post Jul 6 2009, 22:39
Post #2


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 13-May 09
Member No.: 5,733



QUOTE(Wolf97 @ Jul 1 2009, 18:40) *
Zdravim mám takovej dotaz na ARMA 2 .............. když dam ostrov Utes tak jižně od něj je letadlová loď .............. a když na ní chci dát třeba vrtulník tak tam neni a je pod vodou, takže se ptám : Jak dát věc (př.:vrtulník) na loď ?

Bude to asi stejné jako v OFP nebo ArmA 1 . musíš zadat výšku umísťovaného objektu nad úroveň paluby. Tu výšku si musíš otestovat. Když objekt umístíš výše, po načtení mise spadne na pevnou zem. Ve tvém případě paluba lodi. Pozor na nadměrnou výšku a vojáky, aby se ti pádem z velké výšky nezabili.

V Arma 1 mám vysílač umístěn na střeše malé budovy a aby vysílač začínal až na střeše, musel jsem ho umístit do výšky třech metrů. dám do pole inicializace příkaz "this setPos [2607.04, 2839.06, 3.]" Kdy souřadnice jsou udány v metrech. Ve tvém případě lodi to budou na výšku asi desítky metrů. Pokud zadáš souřadnice ručně můžeš mít objekt v editoru umístěn třeba na opačném konci mapy ale stejně se ti umístí na zadané souřadnice.
[x, y, z] (Pozice3D)

x ... západ - východ
y ... jih - sever
z ... výška nad zemí

Bod [0, 0, 0] se nachází v levém dolním rohu mapy při mořské hladině.
 
Quote Post
150koni
post Jul 6 2009, 22:57
Post #3


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 13-May 09
Member No.: 5,733



Takže mi to nedalo a souřadnice jsem měl během chvíle. Zadej do pole inicializace tuto hodnotu a buteš na palubě přímo uprostřed ....

this setPos [1360, 1040, 15];
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2018 - 23:32