IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém s přesuny, ...nelze velet
Road Runner
post Aug 12 2009, 12:25
Post #1


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-October 07
Member No.: 1,550



Mám Armu sitva týden a už teď mě od kampaně odrazuje nějaká chyba: kdykoliv dám přesun jednotce, hra okamžitě spadne. Netýká se to ostatních činností (alespoň se tak zatím nestalo), je to jenom na přesunech. Nevíte někdo pls co s tím? helpsos.gif
 
Quote Post
Faly
post Aug 12 2009, 14:15
Post #2


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



Přeinstalovat ArmA
 
Quote Post
Road Runner
post Aug 12 2009, 18:34
Post #3


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-October 07
Member No.: 1,550



QUOTE(Faly @ Aug 12 2009, 15:15) *
Přeinstalovat ArmA


neexistuje něco méně náročného? smile.gif
 
Quote Post
Road Runner
post Aug 14 2009, 15:42
Post #4


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-October 07
Member No.: 1,550



Reinstall vubec nezabral... co dál? unsure.gif
 
Quote Post
Faly
post Aug 14 2009, 17:46
Post #5


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



Jaks provedl reinstalaci?
 
Quote Post
Road Runner
post Aug 16 2009, 22:07
Post #6


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-October 07
Member No.: 1,550



QUOTE(Faly @ Aug 14 2009, 18:46) *
Jaks provedl reinstalaci?

vrazil do mechaniky dvdčko a dal tam "Install" sweatingbullets.gif

(...no jóóó, když ono je to určo blbě rolleyes.gif , že? w00t.gif )
 
Quote Post
Faly
post Aug 17 2009, 08:09
Post #7


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



Odinstalovat, smazat všechny tři adresáře ArmA (hra, uživatelský profil, data aplikace), nainstalovat.
Nepomůže-li, reinstalovat Windows.
 
Quote Post
Road Runner
post Aug 17 2009, 10:23
Post #8


New Member
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 26-October 07
Member No.: 1,550



QUOTE(Faly @ Aug 17 2009, 09:09) *
Odinstalovat, smazat všechny tři adresáře ArmA (hra, uživatelský profil, data aplikace), nainstalovat.
Nepomůže-li, reinstalovat Windows.

mnoo, tak za prvý je to teda mimochodem ArmA II a za druhý reinstall woken tedy v plánu fakt nemám tongue.gif
 
Quote Post
Faly
post Aug 17 2009, 11:51
Post #9


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



QUOTE(Road Runner @ Aug 12 2009, 13:25) *
Mám Armu sitva týden a už teď mě od kampaně odrazuje nějaká chyba: kdykoliv dám přesun jednotce, hra okamžitě spadne. Netýká se to ostatních činností (alespoň se tak zatím nestalo), je to jenom na přesunech. Nevíte někdo pls co s tím? helpsos.gif
To, že se jedná o ArmA-2, nic nemění na skutečnosti, že adresáře jsou tři.

This post has been edited by Faly: Aug 17 2009, 11:53
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2018 - 23:27