IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> ČSLA HELP!
httpp
post Nov 1 2009, 13:40
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



Dobrý den stáhl sem si mod ČSLA3 postupně jsem si ho nainstaloval 1.02 a na nej 103 ve hře jsou sice známky úspěšného nainstalováni ale tím to tak končí není tam kampaň a v editoru cokoliv chci dát namapu to tam chibí poraďtemi pls.
 
Quote Post
EMSI
post Nov 1 2009, 20:58
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



QUOTE(httpp @ Nov 1 2009, 13:40) *
... ve hře jsou sice známky úspěšného nainstalováni
Za známky úspešnej inštalácie MOD-u považuješ čo ? ph34r.gif
Po spustení hry vidíš upravené UI s logom ČSLA a verziou MOD-u ?
Máš v zozname single misií aj novú zložku s misiami ČSLA3...?

Kampaň v ČSLA3 pre ArmA1 nenájdeš. Je tam ale kopec singloviek a MP misií.

This post has been edited by EMSI: Nov 1 2009, 21:00


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 2 2009, 16:48
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



Dejam tomu kampaň tam není ale jde mi hlavně o to jakoby vrškeré addony nebyly úspěšne importované do hry protože mi cokoliv dám v editoru tak mi to napiše že bud chibí ikona (asi jako ta co co ji zobrazuje v editoru) a nebo mi to prostě při spuštění spadne a chodí diagnostiku problému to samé jak jsem chtel zpustit singl misi načítaní ma pak bum a jeto ve winu.
 
Quote Post
EMSI
post Nov 2 2009, 20:05
Post #4


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Neodpovedal si mi na predošlí dotaz ... a inak ... akú máš verziu ArmA (príp. jazykovú mutáciu) ?

This post has been edited by EMSI: Nov 2 2009, 20:06


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 3 2009, 10:59
Post #5


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



QUOTE(EMSI @ Nov 2 2009, 20:05) *
Neodpovedal si mi na predošlí dotaz ... a inak ... akú máš verziu ArmA (príp. jazykovú mutáciu) ?




Omlouvám se ale ale odpověděl jsem taky se divím že tam odpověď není verzi mám 1.14 international patch co pavažuju za úspěšně nainstalované si trefil docela přesně přesněji řečeno co mám za problém je to že kdiž spustím singl misi tak mi to ponačtení spadne a začne mi to diagnostikovat problém(windows) a nebo (o což mi de hlavně) prři vkládaní jednotak v editoru některým za1. chibí ikona jednotky v editory a 2. při spuštení nahledu mi to zase spadne z důvodu toho že jednotka nebyla nalezena nebo tak něco.

P.S.jěště jednou se omlouvám že sem se nepodíval zda to skutečně došlo.
 
Quote Post
httpp
post Nov 3 2009, 16:30
Post #6


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



problem je hned v prvním modu 1.00 na něj sem dal 1.01 u ž při spuštění s mi v hlavím menu oběví Cannot load texure csla_weapons\ico\ui_rifleman.paa
 
Quote Post
EMSI
post Nov 3 2009, 19:07
Post #7


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Preinštaluj celú ArmA + ČSLA MOD ....


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 4 2009, 09:23
Post #8


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



To už sem udělal 3x a u instalování čšla sem daval pořadný pozor na inststalaci jak řikám nainstaloval sem 1.00 patcjl ho na 1.01 a už tam byl problém. Nevim co stím pom alu začínám být zoufalý.

This post has been edited by EMSI: Nov 4 2009, 12:05
 
Quote Post
EMSI
post Nov 4 2009, 12:05
Post #9


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Verzia ArmA: ... warez alebo originál ... (?)
Spustenie ArmA s ČSLA: -mod=@CSLA ... (?) ... alebo s inými addonmi (?)

Btw:
QUOTE
Installing and patching procedure:
1) Download and install core package v1.02 of Phase 1
This version is complete Mod
2) Then download and install patch v1.03 as latest version


This post has been edited by EMSI: Nov 4 2009, 12:07


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 6 2009, 14:10
Post #10


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



QUOTE(EMSI @ Nov 4 2009, 12:05) *
Verzia ArmA: ... warez alebo originál ... (?)
Spustenie ArmA s ČSLA: -mod=@CSLA ... (?) ... alebo s inými addonmi (?)

Btw:


Jo Armu maám warez a spouštení pouze s čsla ale na jako přes armu ale přez ten mod luncher
+ jěště mám jeden problém není tak otravný ale je tam během hraní se mi stává žese sničeho nic změním v racka (ptáka) v rádiové komunikaci se mi oběví něco ve smyslu "good bird dont fly evevy from game, i ............ to blame" nevýš co to je a jestli to není náhodou tím že je to warez?
 
Quote Post
EMSI
post Nov 6 2009, 19:11
Post #11


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



QUOTE(httpp @ Nov 6 2009, 14:10) *
Jo Armu maám warez ...
Odporúčam preštudovať bod 6.

QUOTE(httpp @ Nov 6 2009, 14:10) *
"good bird dont fly evevy from game, i ............ to blame" nevýš co to je a jestli to není náhodou tím že je to warez?
Áno.

Až budeš mať originál, tak sa vráť. Zatiaľ to tu zamykám. Howgh.

EDIT: 9.11.2009 - reopened
httpp sa preukázal originálnou verziou

This post has been edited by EMSI: Nov 9 2009, 07:47


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 10 2009, 23:12
Post #12


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



Zdravím.
Dik že si mě vazal na milost worship.gif le muj problém se vůbec nevyřešil stejný problém proto sem se tě chtěl zeptet jestly ty osobně máš ČSLA nevím proč ať instaluju zleva zprava jak armu tak čsla bez kloudného výsledku navíc sem i ted rozhodila střelba tak že nelze absolutně nict trefit stojíci osobu průměrně na 10 ran a le i na 15 mam rozptil jak vibrator s parkinznem a např z letedla mi ten rozptil pokrije celou obrazovku.?????????
 
Quote Post
EMSI
post Nov 12 2009, 09:12
Post #13


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Toto sú fade ochrany vo warez verziách ...
Minimálne si prečisti registre, ale najistejšie bude asi reinstall celého PC + čistá inštalácia ArmA + ČSLA.

Iné riešenie nieje ...


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 12 2009, 11:54
Post #14


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



QUOTE(EMSI @ Nov 12 2009, 09:12) *
Toto sú fade ochrany vo warez verziách ...
Minimálne si prečisti registre, ale najistejšie bude asi reinstall celého PC + čistá inštalácia ArmA + ČSLA.

Iné riešenie nieje ...

Myslíš jak reinstalnout celý win? mn tak to je bezva.
 
Quote Post
httpp
post Nov 16 2009, 16:27
Post #15


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



Zdravím už jsem na pokraji psychického zhroucení počŤítačŤ reinataloval i s naformátováním zmizela tím ta fade ochrana to je pravda ale to postaté čŤsla nejede furt chyby helpsos.gif __furious.gif cry3.gif my připadá jako kdyby tam fakt chyběly ty animace a ikony v těch addonech ty osobně máš čŤsla?
mimochodem nevim jestli sem to psal ale mam win7.
Ješˇtě sem se chtěl zeptat ja čŤsla spouštím přes tem mod luncher ale p횡ou v readme že se to dá tak že za cíl zástupce napíšu -mod=@CSLA ale to mi nejde p횡e mi to že to tam není neboco??!!Ve složce ara mam mam sice složku @čsla ale tam je jenom addons a v té hlavní složce arma není nic co by vypadalo jako že se to nato má odkázat s singl mise mám jen 2 čisté nebe a ještě ne co z vrtulníkama.

This post has been edited by httpp: Nov 16 2009, 17:33
 
Quote Post
Faly
post Nov 16 2009, 20:59
Post #16


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



disk:\cesta_k_arma\arma.exe -mod=@CSLA

ČSLA provozuji pod WXP a W7, vše OK.
 
Quote Post
EMSI
post Nov 16 2009, 22:56
Post #17


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



QUOTE(httpp @ Nov 16 2009, 16:27) *
Ješˇtě sem se chtěl zeptat ja čŤsla spouštím přes tem mod luncher ale p횡ou v readme že se to dá tak že za cíl zástupce napíšu -mod=@CSLA ale to mi nejde p횡e mi to že to tam není neboco??!!
Po inštalácii máš v tom Launcheri prednastavené template súbory. Ak ti cesty nastavené v týchto templatoch nesúhlasia s tvojou inštaláciou, tak si ich jednoducho zmeň. Návod nájdeš v Helpe pre Launcher, alebo TU.

QUOTE(httpp @ Nov 16 2009, 16:27) *
Ve složce ara mam mam sice složku @čsla ale tam je jenom addons a v té hlavní složce arma není nic co by vypadalo jako že se to nato má odkázat
Áno to je správne, v tej zložke Addons by si mal mať veľa súborov s príponou *.pbo.
Pošli mi cez PM screen kde bude celý zoznam tých súborov aj s ich dátumom nech to skontrolujem, či máš aktuálnu verziu.

QUOTE(httpp @ Nov 16 2009, 16:27) *
... singl mise mám jen 2 čisté nebe a ještě ne co z vrtulníkama.
V tom prípade nemáš korektne nainštalovaný MOD.


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 17 2009, 20:47
Post #18


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



ok to sem chtěl slyšet že nemám správně nainstalovaný čsla ale jak ho mám správně na instalovat protože nevím jak jinak nezdáse mi že by to byla bůhví jak složitá operace ale možná někde dělám chybu
 
Quote Post
EMSI
post Nov 18 2009, 10:00
Post #19


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



QUOTE
Installing and patching procedure:
a ) Download and install core package v1.02 of Phase 1
This version is complete Mod
b ) Then download and install patch v1.03 as latest version


1) Stiahni si verziu v1.02 a nainštaluj ju.
2) Po dokončení inštalácie si stiahni patch v1.03
3) Spusti inštaláciu patchu
4) Po dokončení inštalácie patchu spusti hru s ČSLA MODom cez Launcher


--------------------
 
Quote Post
httpp
post Nov 23 2009, 17:55
Post #20


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



Mno nakonec se mi to podařilo nainstalovat ale ne ůplně dobře když instaluju 1,03 tak mi to hodi toto a díky tomu nemůžu hrát některé singl mise+ sem se chtěl zeptat jak se přeléčím?

This post has been edited by EMSI: Nov 24 2009, 08:32
 
Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 9th December 2018 - 23:10