IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> jak z letadla či vrtulníku
httpp
post Mar 23 2010, 16:46
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



Zdravím chtěl sem se zeptat jak se dá vyskočit z vrtulníku či letadla v menu to není a kdyš jsem si nastavil klávesnici tak to nefunguje. + Když jsem pasažér ve vrtulníku a dám svojím mojákům 4,1, vystoupit tak vrtulník klesne tak na 1m ned zem ale ja se z téplechovky nedostanu ani klavesou vystoupit ani vyskočit a v menu není nic

 
Quote Post
Qinetix
post May 12 2010, 22:06
Post #2


Member
Group Icon

Group: Site Team
Posts: 65
Joined: 24-October 07
From: Louny, CZ
Member No.: 1,537



Jestliže nemáš nic v nabídce, tak je ten vrtulník zamčený. To hraješ nějakou misi v signleplayeru nebo je to něco tvého z editoru?


--------------------
ICQ: 291-851-099
e-mail: qinetix@ofp-csec.info
 
Quote Post
httpp
post May 21 2010, 10:56
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 1-November 09
Member No.: 6,731



omlouvámse že sem neodepsal ale měl jsem ps v opravě. myslím editor ja mise nehraju normálně když si dám jaký kolivvzdušný prostředek a dám se na jakékoliv místo tak znej nemůžu vyskocit ale když tám mám svojí jednotku a dám jí příkaz tak vyskočí uplně v pohodě muslelsem že je to špatným namapováním tlačítek tak sem si zvolil jné sle stejně to nepremava tak nevím pls pordˇ
 
Quote Post
Operation_Human_Shield
post May 21 2010, 22:54
Post #4


Member
Group Icon

Group: Site Team
Posts: 34
Joined: 7-December 06
From: Czechoslovakistan
Member No.: 399



to je divný. Schválně jsem to teď zkoušel a jak psal Bloňďák, když je vrtulník zamčený, tak vyskočit opravdu nemůžeš, ale zároveň mi odmítal vyskočit i šmudla v týmu. Mapování tlačítek je k ničemu, pokud vyskočit jde, mělo by to být v nabídce. Zkoušel jsem jak mít vrtulník v týmu a jednoduše se dát jako pasažér, tak i vrtulník mimo tým a přes moveincargo. A používám ACE, ale to by na tohle vliv mít nemělo. Takže opravdu, když někam šoupneš vrtulník, zkontroluješ, že je odemčený, dáš se na palubu přes moveincargo, tak v nabídce "vyskočit" opravdu není?


--------------------
Operation Human Shield hates spaces in front of punctuation marks! Howgh!
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2018 - 23:20