IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Otázka Na ArmU
TM/HW/Mira
post Dec 30 2009, 22:29
Post #1


New Member
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-December 09
Member No.: 6,979



Dobrý den, narazil jsem na vaše forum, a potřeboval bych s něčím pomoci. Nevíte jestli neexistuje nějaký program/mód/prostě něco čím bych automaticky odemkl zamčené položky ve zbrojnici, aniž bych musel udělat všechny mise atd.? Vlastním zlatou edici a právě jsem dohrál jednu ze třích kampaní, které v ní jsou ( konkrétně kampaň Armed assault ), ale nic se mi neodemklo. Po splnění asi 6 výzev se mi otevřel jenom ural s kulometem. Jak to tedy funguje s tím odemykáním v této verzi?

Také bych si rád zahrál multiplayer. Jenže si musím stáhnout patch 1.14. To by nebyl problém, jenom mám strach aby se mi nesmazala kampaň, když to patchnu. Tuto hru vlastním jenom asi týden, a tak nevím co, a jak mohu provést. Byl bych vděčný za nějaké jasné stručné odpovědi, které by mi pomohli .) .

Hra je to myslím velmi povedená. Aspoň mě tedy uchvátila, a nemůžu se od ní doslova odtrhnout. Příběh je dobrý a dost realistický jako hra sama a to se mi na armě líbí. Kdybych jí měl ohodnotit dal bych jí 90%. K min. 99% smile.gif mi tam vadí sem tam ta malá nedopracovanost a zaznamenal jsem i 2 bugy.
 
Quote Post
EMSI
post Jan 4 2010, 09:06
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



QUOTE(TM/HW/Mira @ Dec 30 2009, 22:29) *
Dobrý den, narazil jsem na vaše forum, a potřeboval bych s něčím pomoci. Nevíte jestli neexistuje nějaký program/mód/prostě něco čím bych automaticky odemkl zamčené položky ve zbrojnici, aniž bych musel udělat všechny mise atd.? Vlastním zlatou edici a právě jsem dohrál jednu ze třích kampaní, které v ní jsou ( konkrétně kampaň Armed assault ), ale nic se mi neodemklo. Po splnění asi 6 výzev se mi otevřel jenom ural s kulometem. Jak to tedy funguje s tím odemykáním v této verzi?

Ak to chceš teda obísť "brutálnou silou", nájdi si v adresári ArmA v tvojich dokumentoch konfiguračný súbor hry (myslím že to je tvoj nick.cfg) a tam si vyhľadaj premennú pre hodnotu bodov nazbieraných pre odomknutie objektov v zbrojnici.
Ručne túto hodnotu (číslo) zmeň na nejaké VEĽKÉ a súbor potom ulož. To je všetko.

QUOTE(TM/HW/Mira @ Dec 30 2009, 22:29) *
Také bych si rád zahrál multiplayer. Jenže si musím stáhnout patch 1.14. To by nebyl problém, jenom mám strach aby se mi nesmazala kampaň, když to patchnu. Tuto hru vlastním jenom asi týden, a tak nevím co, a jak mohu provést. Byl bych vděčný za nějaké jasné stručné odpovědi, které by mi pomohli .) .

Inštalovaním patchu nič nepokazíš, ale aj tak ti odporúčam si spustiť kampaň znova od začiatku (boli tam myslím nejaké opravy kampane/misií atď.).
Po stiahnutí patchu v1.14 si ešte stiahni a nainštaluj patch v1.18RC


--------------------
 
Quote Post
TM/HW/Mira
post Jan 4 2010, 20:41
Post #3


New Member
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-December 09
Member No.: 6,979



tak tedy děkuju nějak to zkusim
 
Quote Post
TM/HW/Mira
post Jan 22 2010, 20:17
Post #4


New Member
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-December 09
Member No.: 6,979



Mám tu další problém......Nainstaloval jsem si do hry addony ( svšechny vybrané z armedassault.info ) a když chci hrát multiplayer tak mi to při připojování hodí okno s tím že ty addony nejsou kompaktibilní a musím k ni mít správný klíč. Potvrdím okno OK a ejhle žádné vypnutí ono mě to pustí na server hrát! K mému překvapení to nejdříve fungovalo bezchybně, ale potom mi to 2x za hodinu spadlo a napsalo mi to RELACE PŘERUŠENA. Souvisí to s těmi addony, nebo jenom se serverem?
 
Quote Post
EMSI
post Jan 24 2010, 18:53
Post #5


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Áno, to ukončovanie relácie môže byť spôsobené tým že sa pripájaš na iné servery ktoré nedovoľujú používať počas hrania iné addony.

Mrkni sem: http://help.bigames.info, alebo si naštuduj niečo viac tu: ArmA_Help_SK-CZ.zip


--------------------
 
Quote Post
TM/HW/Mira
post Dec 27 2010, 12:17
Post #6


New Member
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-December 09
Member No.: 6,979



Dobrý den, mam znovu trochu stupidní dotaz pro zkušené hráče Army 2. chci si pořídit nový PC, jelikož ten starý už je dnes tak trochu podprůměr. Potřeboval bych vědět jak dobře mi poběží arma 2 na této soustavě:
Procesor: 4jádro, intel core - i5-760 Quad Core / 2,8 GHz
Grafika: VGA sapphire 6870 / 1GB
Ram: 4Gb

Půjde mi hra aspon na vyšší detaily? Arma 2 má totiž docela brutální nároky a chtěl bych se radši zeptat zkušených hráčů než internetu.

Děkuji za odpověď M.
 
Quote Post
EMSI
post Dec 27 2010, 18:57
Post #7


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Áno, pôjde.


--------------------
 
Quote Post
Flatterman
post Dec 29 2010, 17:04
Post #8


Junior Member
Group Icon

Group: Site Team
Posts: 11
Joined: 11-December 10
From: Görlitz, Germany
Member No.: 8,596



Jestliže máš ještě pár kaček navíc si kup SSD (Solid State Drive), např. OCZ Vertex II. Tyhlety disky jsou rychle jak cyp, běží ještě rychlějí než ATA-600 v RAID0, jsou téměř neslyšitelné a potřebuji míň než 10W..

This post has been edited by Flatterman: Dec 29 2010, 17:05
 
Quote Post
Faly
post Jan 24 2011, 18:19
Post #9


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



QUOTE(Flatterman @ Dec 29 2010, 17:04) *
Jestliže máš ještě pár kaček navíc si kup SSD (Solid State Drive), např. OCZ Vertex II. Tyhlety disky jsou rychle jak cyp, běží ještě rychlějí než ATA-600 v RAID0, jsou téměř neslyšitelné a potřebuji míň než 10W..
Téměř neslyšitelné?
Většina současných ,,klasických'' disků má špičkový příkon do 10W.
 
Quote Post
Flatterman
post Jan 26 2011, 17:41
Post #10


Junior Member
Group Icon

Group: Site Team
Posts: 11
Joined: 11-December 10
From: Görlitz, Germany
Member No.: 8,596



QUOTE(Faly @ Jan 24 2011, 18:19) *
Téměř neslyšitelné?
Většina současných ,,klasických'' disků má špičkový příkon do 10W.



SSD 0,5-2 W
žádné vnitřní kmity, proště není co slyšet

jenomže jsou momentálně ještě dost drahé, 150€ a víc za 120 GB není levné..

This post has been edited by Flatterman: Jan 26 2011, 17:43
 
Quote Post
Faly
post Jan 26 2011, 21:16
Post #11


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 18
Joined: 30-October 07
From: Praga, Bohemia, Czechia, Europa
Member No.: 1,594



QUOTE(Flatterman @ Jan 26 2011, 17:41) *
SSD 0,5-2 W
žádné vnitřní kmity, proště není co slyšet

jenomže jsou momentálně ještě dost drahé, 150€ a víc za 120 GB není levné..
Psals 10W. Do těch se vejde i většina klasiky.

Ano, žádné pohyblivé součástky. Pokud tedy v SSD nepíská vadná součástka, není v nich nic, co by mohlo vydávat zvuk. Nejsou tedy téměř neslyšitelné, jsou zcela tiché.
 
Quote Post
TM/HW/Mira
post Feb 23 2011, 20:35
Post #12


New Member
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-December 09
Member No.: 6,979



Děkuji za rady....mám tu zase jiný problém biggrin.gif...Úspěšně jsem si nainstaloval Armu 2, hra běží krasne, ale mám problémy s velením....když zadám pokyn třeba jít do vrtulníku - moje postava zahlásí rozkaz stát....nebo zahlásí běžte se vyzbrojit do vrtulníku....podobně mi blbnou i jiné příkazy..zkoušel jsem jestli není chyba ve mě a pokusil jsem se zvládnout kurz velení týmu ( myslel jsem že velení bude témeř identické s Arma, proto jsem ho vypustil )...Avšak kurz mi v ničem nepomohl - příkazy pořád nefungují jak mají, ani nezavolám k sobě týmového příslušníka......a když zadám přesuň se na místo např. Dům 12 hodina - znovu moje postava místo příkazu přesunout se zavelí stát :/...vůbec nevím co s tím je, poraďte...
 
Quote Post
EMSI
post Mar 4 2011, 13:43
Post #13


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Kúp si originálku ...


--------------------
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2018 - 21:08