IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Psaní S Diakritikou
Aron
post May 30 2008, 11:04
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 30-October 07
From: Klatovy
Member No.: 1,591



Mám opět problem. Nezobrazují se mi háčky a čárky, přestože mam vytvořený soubor Stringtable.csv:

v něm definovanou češtinu (LANGUAGE,"Czech"),
napsáno STR_OBJ1,"Nepřátelská základna"

Ve skriptu mam napsáno:

TitleText [localize "STR_OBJ1","PLAIN DOWN"]

A stejně se mi písmena s háčky a čárkami v intru nezobrazí. Mam originál českou verzi s datadiskem a patchem 1.14.

Nevíte čím to je? mellow.gif
 
Quote Post
EMSI
post May 30 2008, 11:54
Post #2


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 177
Joined: 26-July 07
From: Slovakia
Member No.: 1,013



Pravdepodobne nemáš uložený súbor stringtable.csv vo formáte UTF-8.
Prepíš si všetky hlášky do nového súboru napríklad "Poznámkového bloku" vo Win a následne na to vyber uloženie s kódovaním UTF-8.

This post has been edited by EMSI: May 30 2008, 12:01


--------------------
 
Quote Post
Aron
post May 30 2008, 12:33
Post #3


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 30-October 07
From: Klatovy
Member No.: 1,591



Jo, to bylo ono. Díky thumbsup.gif
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2018 - 23:46