IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Forum Rules
5 Pages V  « < 3 4 5  
Closed TopicStart new topic
> Tutorial Links
Fabiantronc
post Jul 26 2008, 23:45
Post #81


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 27
Joined: 21-October 07
From: Conce, Chile.
Member No.: 1,514



QUOTE(Mustang60348 @ Jul 26 2008, 18:32) *
New Video Tutorial. First in the series. This one is preparing your model in 3ds Max for import into Oxygen.

http://www.veoh.com/videos/v152992166rBQkjah


I can't see the video, the site say me than my country it's blocked and proxy don't want load the video, Can you may upload it to vimeo or youtube, Please.


--------------------

 
Quote Post
Mustang60348
post Jul 27 2008, 00:19
Post #82


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 21-July 08
From: Canada
Member No.: 3,694



QUOTE(Fabiantronc @ Jul 26 2008, 18:45) *
I can't see the video, the site say me than my country it's blocked and proxy don't want load the video, Can you may upload it to vimeo or youtube, Please.


http://www.vimeo.com/1413486

This post has been edited by Mustang60348: Jul 27 2008, 01:03
 
Quote Post
bdfy
post Jul 27 2008, 12:47
Post #83


Member
***

Group: Members
Posts: 104
Joined: 13-November 07
Member No.: 1,712



2Mustang
maybe you can reupload your Crysis tutes to vimeo too ? veoh do not work with a lot of the countries for some reason
 
Quote Post
Mustang60348
post Jul 27 2008, 15:00
Post #84


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 21-July 08
From: Canada
Member No.: 3,694



QUOTE(bdfy @ Jul 27 2008, 07:47) *
2Mustang
maybe you can reupload your Crysis tutes to vimeo too ? veoh do not work with a lot of the countries for some reason


I will have a look at doing that today

#1 Done - http://www.vimeo.com/1415990
#2 Done - http://www.vimeo.com/1416200
#3 Done - http://www.vimeo.com/1416166
#4 Done - http://www.vimeo.com/1416247


This post has been edited by Mustang60348: Jul 27 2008, 16:18
 
Quote Post
Mustang60348
post Jul 27 2008, 21:04
Post #85


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 21-July 08
From: Canada
Member No.: 3,694



My second tutorial for the series of exporting from 3ds max to Armed Assault

http://www.vimeo.com/1417473
http://www.veoh.com/videos/v15306810rRWK4P96

This one is how to import into Oxygen and how to get the textures working

This post has been edited by Mustang60348: Jul 27 2008, 22:22
 
Quote Post
Deadeye
post Jul 27 2008, 23:04
Post #86


ArmA.info Sarcasm Society's Gentleman Usher of the Banstick
******

Group: Former .info Serviceman
Posts: 1,781
Joined: 1-November 06
From: Old-Europe
Member No.: 11



Great ! I hope you don't mind the news I made wink.gif

http://www.armedassault.info/index.php?cat...&setlang=en

Also please don't doublepost..use the edit button in the futur

Cheers Deadeye


--------------------
 
Quote Post
Dwarden
post Jul 29 2008, 15:13
Post #87


New Member
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 13-March 08
Member No.: 2,642



thanks mustang for using the vimeo and vimeoHD service!

btw are there both videos ? and could You update the news with these links ? t

thanks
 
Quote Post
Mustang60348
post Aug 4 2008, 21:49
Post #88


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 21-July 08
From: Canada
Member No.: 3,694



QUOTE(Dwarden @ Jul 29 2008, 10:13) *
thanks mustang for using the vimeo and vimeoHD service!

btw are there both videos ? and could You update the news with these links ? t

thanks


Not sure what your question is. I can't update the news I don't think, only a mod can do that.
 
Quote Post
Binkowski11
post Oct 29 2008, 02:05
Post #89


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 16-October 08
From: Indiana, USA
Member No.: 4,357



I need RVMAT files that I can open with the MatEditor that comes with O2. I unpbo'd the ones I needed from the ArmA Addons folder, but they do not work. I can't edit them in the program. I get an I/O error and i have to edit them in the text editor.
 
Quote Post
-=engener=-
post Oct 29 2008, 10:30
Post #90


Member
Group Icon

Group: Addon Maker
Posts: 133
Joined: 11-September 07
From: Mother Russia
Member No.: 1,136



QUOTE(Binkowski11 @ Oct 29 2008, 02:05) *
I need RVMAT files that I can open with the MatEditor that comes with O2. I unpbo'd the ones I needed from the ArmA Addons folder, but they do not work. I can't edit them in the program. I get an I/O error and i have to edit them in the text editor.
tru use rvmat confector tool by... (kegeuts?)


--------------------
Who will guess as is deciphered BAZEF ?

NEED HELP WITH MODELS IF CAN HELP SEND ME PM
 
Quote Post
Deadeye
post Oct 29 2008, 16:49
Post #91


ArmA.info Sarcasm Society's Gentleman Usher of the Banstick
******

Group: Former .info Serviceman
Posts: 1,781
Joined: 1-November 06
From: Old-Europe
Member No.: 11



Please use the Modelling/Question thread for these issues...only Tutorial links in here wink.gif

http://forum.armedassault.info/index.php?showtopic=850


--------------------
 
Quote Post
randy
post Jan 10 2009, 18:27
Post #92


New Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 12-February 08
Member No.: 2,353



QUOTE(UNIT-716 @ Jul 1 2007, 18:39) *
does anyone have any good UV mapping tutorials or programs?

here is an easy uv mapping tutorial for 3ds max
http://www.mg-motorsports.net/Forum/tabid/...ic/Default.aspx
 
Quote Post
SaS TrooP
post Feb 26 2009, 19:05
Post #93


N00b always & everywhere
****

Group: Members
Posts: 430
Joined: 30-October 07
From: Wodzisław Śl. - Poland
Member No.: 1,589



DO you know any cloth and vehicle (metal & rust) for GIMP?
 
Quote Post
Aloha!
post Jan 10 2010, 19:50
Post #94


New Member
*

Group: Members
Posts: 9
Joined: 16-December 09
Member No.: 6,913



Hi Sir D@nte,

At first..
I'm sorry fro annoying You,

but I don't know how to do,
though I read many forums and guides about my problem;
Could You help me for this basic editing problem?:


I have doubts about starting to edit an already existing Arma1 map;
This is my doubt:

All objects (men, tanks, groups and so on), by default
are invisible (deactivated); then go to activate (spawn for the first time) with Bluefor presence in town... OK

Instead, it doesn't happen for my objects? (addons):

All my placed addons, stay already there just when I start the mission! - And I think, later a few minutes I'm playing... the map becomes heavy and losts fluidity! (though I've initializing many things by "doStop" and "doFollow" commands).
I know I'm a noob..., but:
Which one is the metod to keep the AI no-spawned just start the mission?
Do exist a simple way to keep all disactivated.. or invisible, till Bluefor come around enemy? Just like the default objects?

For example.. An easy way by a big trigger or similars... to keep
all Ai addons disabled ?
I've seen many forums and explainings, but nowhere it's explained how to start editing and what "logic" needs like base for the new Units and vehicles to create!

Please Sir... if You could tell me an easy and "genial" solution...
.. mmhh.. am I too much noob?!?!

All my hope in Your hands!!

I'm sorry for my bad English


Kind Regards

Paolo
 
Quote Post

5 Pages V  « < 3 4 5
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 12th December 2017 - 14:35