IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Forum Rules
 
Reply to this topicStart new topic
> No sound for Arma1, Steam DL, Latest Realtek HD driver, Have latest sound drivers, game runs smooth but with no sound.
Panzercats
post Mar 15 2010, 04:36
Post #1


New Member
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 15-March 10
Member No.: 7,353



Hey dudes, seen the other thread about no audio and it worked with the reinstallation of audio drivers. Tried this, along with updating driver, still no sound...is this a Steam issue or does it have something to do with the soundcard/driver?

Thanks in advance!


- Greg
 
Quote Post
D@V£
post Mar 15 2010, 09:09
Post #2


Gee, I wish we had one of them doomsday machines.
Group Icon

Group: Moderators
Posts: 2,037
Joined: 13-November 06
From: Wales
Member No.: 155



What are your sound settings?

Try disabling EAX and/or Hardware acceleration in the sound options if they're turned on.


--------------------
The Rules - Nothing too complicated, follow these and we'll have no problems.
Moderation Feedback Thread - Tell everyone how much you hate me love me secretly fear that Mark is watching you while you sleep. secretly wish that Mark is watching you while you sleep.
Site Issues Thread - Complain about site issues here. We might even fix them!
Community Chatter Thread - Furthest Mud-sling gets a free subscription to "JdB Monthly".

QUOTE(Major Mike Shearer)
We can categorically state that we have not released man-eating badgers into the area.
QUOTE(Brace Belden)
A machine gun is like a woman, I donít understand it, Iím afraid of it, and one day Iíll accidentally be killed by one.
 
Quote Post
ccollier23
post Apr 12 2011, 21:24
Post #3


New Member
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 12-April 11
Member No.: 8,913



I am having the same problem as you and have the same sound card when I open the arma operations it tell me bad file openal32.dll I have try everything to fix this and so far it will load and play but not sound win 7 64 bit realtek sound I7 950 I unload and reload the game all other arma run fine except for arm assualt can anyone help with this
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 21st January 2018 - 10:36