IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules ArmedAssault.info Forum Rules
 
Reply to this topicStart new topic
> ACE2 Deafness, Possible to turn it off?
T4MP400
post Apr 29 2011, 14:08
Post #1


Member
***

Group: Members
Posts: 111
Joined: 23-July 08
From: Sweden
Member No.: 3,719



éllo!
Me and my friends have started playin some coop missions with ACE2 and some other random addons. We have a problem thou, since the addonunits dont spawn with earplugs everyone in the squad gets deaf after 3minutes. We would really like to be able to use ACE at the sametime we play with the other units. For example we cant play any of the BAF missions and none of the Swedish Army Mod missions cause of the deafness. So my question to you is: Can you turn off the deafness by any chance?

I have looked through the userconfig for ace with no success. helpsos.gif
Thank you in advance!


--------------------
Gunner: Sir! We are surrounded! Commander: Excellent! Then we can attack them from all directions!
 
Quote Post
Blackbuck
post Apr 30 2011, 21:17
Post #2


ArmA.info Sarcasm Society's Appointed Olivia Wilde Stalker
Group Icon

Group: Moderators
Posts: 1,482
Joined: 12-November 06
From: United Kingdom
Member No.: 113



I don't believe you can. You could however give the units earplugs

CODE
this addweapon "ACE_Earplugs"


--------------------

--------------------
Heed my words or risk being beaten with a stick then fed to my associate D@V£
The Rules - Most places have rules, these are ours Read them!
Moderation Feedback Thread - Let everyone know how much you don't like D@V£
--------------------
 
Quote Post
T4MP400
post May 1 2011, 19:02
Post #3


Member
***

Group: Members
Posts: 111
Joined: 23-July 08
From: Sweden
Member No.: 3,719



QUOTE(Mark-HH @ Apr 30 2011, 22:17) *
I don't believe you can. You could however give the units earplugs

CODE
this addweapon "ACE_Earplugs"

Thank you, but the problem is that these missions came with the addons/mods so they are pbos. Is there anyway I can "unrar" them and fix them myself with the mapeditor?


--------------------
Gunner: Sir! We are surrounded! Commander: Excellent! Then we can attack them from all directions!
 
Quote Post
Daniel
post May 1 2011, 21:18
Post #4


ARCP Winner 2007
****

Group: Members
Posts: 263
Joined: 12-November 06
From: Lake District, England
Member No.: 100



There certainly is, what you need is a .pbo extractor and compiler. I used to use cpbo.exe. Just pluck it out of its folder and run the program, you should then be able to right click .pbo files and extract them. Drag the extracted folders into your user mission folder and you should now be able to open them in the editor. To repack, either save as a Single or Multi player mission, or manually right click the folder and re-pbo.

It works for me, though there's probably something better available these days.


--------------------
OFP/Arma addict turned forum lurker.
 
Quote Post
T4MP400
post May 2 2011, 12:34
Post #5


Member
***

Group: Members
Posts: 111
Joined: 23-July 08
From: Sweden
Member No.: 3,719



QUOTE(Daniel @ May 1 2011, 22:18) *
There certainly is, what you need is a .pbo extractor and compiler. I used to use cpbo.exe. Just pluck it out of its folder and run the program, you should then be able to right click .pbo files and extract them. Drag the extracted folders into your user mission folder and you should now be able to open them in the editor. To repack, either save as a Single or Multi player mission, or manually right click the folder and re-pbo.

It works for me, though there's probably something better available these days.

Thank you very much. I got all the missions ACEed up and they are working without any problems.


--------------------
Gunner: Sir! We are surrounded! Commander: Excellent! Then we can attack them from all directions!
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2018 - 11:33