IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules ArmedAssault.info Forum Rules
 
Reply to this topicStart new topic
> Bug with OA Patch 1.59, Bug with OA Patch 1.59
CimaleX
post Sep 29 2011, 22:30
Post #1


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 29
Joined: 23-June 08
From: FRIŘL - ITALY
Member No.: 3,474



Hi gents,

I installed OA patch 1.59 and I found a bug with vegetation rendering.

The vegetation / grass gets white (or untextured) and there's no way to fix that problem.

I tried re-installing the game and the patch two times, re-setting video options ect... but no solution.

I'm still playing with 1.57 version...

Any idea ?

Does anyone has experienced the same bug as I did ?

Thanks in advance.

(My PC performance: AMD Phenom 8450 Triple Core, 3 GB Ram, ATI Radeon HD 4800)
 
Quote Post
D@V£
post Sep 29 2011, 23:00
Post #2


Gee, I wish we had one of them doomsday machines.
Group Icon

Group: Moderators
Posts: 2,037
Joined: 13-November 06
From: Wales
Member No.: 155



Moving to the right section.

Is it any grass in particular, or just all grass? What graphical settings are you using?


--------------------
The Rules - Nothing too complicated, follow these and we'll have no problems.
Moderation Feedback Thread - Tell everyone how much you hate me love me secretly fear that Mark is watching you while you sleep. secretly wish that Mark is watching you while you sleep.
Site Issues Thread - Complain about site issues here. We might even fix them!
Community Chatter Thread - Furthest Mud-sling gets a free subscription to "JdB Monthly".

QUOTE(Major Mike Shearer)
We can categorically state that we have not released man-eating badgers into the area.
QUOTE(Brace Belden)
A machine gun is like a woman, I donít understand it, Iím afraid of it, and one day Iíll accidentally be killed by one.
 
Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2018 - 01:05