IPB


Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Forum Rules
 
Reply to this topicStart new topic
> 1.15-1.18 Menu problem, 1.15-1.18 Menu goes black
YTronX
post Apr 2 2013, 03:00
Post #1


New Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 2-April 13
Member No.: 10,124



Alright, so I've got armed assualt and I can only play to 1.14 because if I go 1.15 or higher (1.18), The whole menu buttons go black and I can barely see http://img181.imageshack.us/img181/3271/94002987jj5.jpg

I've tried putting it into windowed=Same

Does anyone know how to fix this?

This post has been edited by YTronX: Apr 2 2013, 03:01
 
Quote Post
YTronX
post Apr 28 2013, 02:59
Post #2


New Member
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 2-April 13
Member No.: 10,124



bump
 
Quote Post
Elliot Carver
post Apr 28 2013, 11:35
Post #3


Record Holder for the most Pornstars ever contacted
Group Icon

Group: Newshound
Posts: 567
Joined: 12-November 06
From: Beyond the event horizon
Member No.: 56



aaahhh weirdsmiley.gif wtf is that? lol
Have you tried updating your graphics drivers?
What graphics card / computer specs do you have? smile.gif

The game is playable without updating (just) but Arma2 is much more stable (compared to A1 lol) if that helps.


--------------------
 
Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2018 - 11:30